Salam…

Anda kenal perisian yang satu ini? Jom kita bersuai kenal. Dari mata turun ke hati. Dari membaca sampailah mengerti. Mana tahu peisian ini bakal merungkai segala jawapan kepada permasalahan anda berkaitan dengan DVD / CD.

Dalam bahasa mudahnya, WinX DVD Copy Pro adalah sebuah perisian yang berfungsi sebagai tempat penyimpanan salinan sementara data dari DVD / CD asal sebelum anda menyalinnya semula ke dalam DVD / CD yang baru. Dalam bahasa ringkasnya, WinX DVD Copy Pro adalah pencipta klon untuk DVD / CD.

Kelebihan perisian ini ialah ia dapat membuat klon DVD / CD untuk sebarang jenis format media. Termasuklah ISO yang mana jarang dapat dilakukan oleh perisian biasa. Bayangkan sebuah format DVD / CD Bootable yang mengandungi lebih daripada satu Sistem Operasi di dalamnya. Dan anda ingin membuat pendua atau salinan untuk DVD / CD tersebut…jangan bermimpi enaklah WinToFlash mampu melakukannya.

Sekali lagi bayangkanlah DVD / CD kesayangan anda mengalami kerosakkan akibat tercalar. Takkan sembuh punya walaupun digosok dan digasak dengan buih Fab. Maka WinX DVD Copy Pro amatlah diperlukan untuk mengatasi semua masalah tersebut. Walaupun bukan jaminan 100% kerana bergantung juga pada tahap kerosakkan DVD / CD itu. Tetapi sekurang-kurangnya…altenatif dan harapan masih menguntum!

Pada hari ini, walaupun banjir masih lagi membadai sampai mendukacitakan tidur dan kabel streamyx. Tetapi ada satu khabar sukacita yang ingin dikongsikan bersama. WinX DVD Copy Pro dengan ihsan akan memberi lesen sah yang berharga USD49.95 secara percuma kepada seluruh jelata dunia.

Disini ada 2 giveaway yang perlu anda ketahui. Satu lesen untuk WinX DVD Copy Pro 3.4.3 GOTD yang hanya diberikan untuk tempoh 24 JAM SHAJA. Dan satu lagi lesen WinX DVD Copy Pro 3.4.3 yang akan berakhir pada 22 Januari 2012. Di mana ada kemahuan…lai-lai saya berikan 2 jalan. Pilih satu pun boleh! Pilih 2 pun boleh! Nak tengok aje pun boleh…!

WinX DVD Copy Pro 3.4.3 GOTD (24 jam sahaja) [ pr67am™ ]
WinX DVD Copy Pro 3.4.3 (Sehingga 22 Jan 2012) [ pr67am™ ]

Soalan: Apakah perbezaan 2 link tersebut?
Jawapan: Sama je…kedua-duanya versi 3.4.3. Tidak boleh di naiktaraf. Tiada talian hayat dan tiada tuntutan takaful terhadap pengilang. 😉

Sekian.