Salam…

Oh! Pocottt…! USD109.95 di beri percuma? Entah pokok mana pula yang bergoncang sebar angin tak masuk dek akal. Makcik yang jual karipap satu hari satu malam siap ketuk pintu rumah lagi belum tentu dapat sebanyak itu. Haisshh…Ingat! Ini bukan channel 1001 malam. Ini cuma cerita tuah si ayam. Ragu-ragu? Jom kita rungkai satu-satu…

Ashampoo® adalah diantara jenama terbesar pencipta perisian di alam siber. Ia telah menghasilkan 65 jenis perisian yang setiap satunya berada dalam kelas berkualiti antarabangsa. Dengan reputasi yang hebat maka tidak hairanlah setiap produknya dilabel dengan harga berperisa 5 bintang. Bahkan setiap produknya juga dipantau dan dikawal dengan amat ketat bagi menjamin hak ekslusif pengguna lesen sah nya. Jadinya…Ashampoo bukanlah santapan enak untuk kerabat Jack Sparrow. Inilah satu penyebab mengapa jenama Ashampoo tidak banyak digunapakai oleh kalangan marhaen.

Hari ini Ashampoo masuk kampung mempromosikan 5 jenis produknya dengan memberi lesen sah percuma. Ya! Anda akan menjadi pengguna berlesen sah dan layak mewasiatkannya sebagai pusaka keturunan keluarga. Tapi harus di ingat anda ditegah sama sekali menaiktaraf (upgrade) dari versi asal. Dan juga no…no…no…technical support sekiranya anda perlukan sebarang bantuan dari server. Pandai-pandai buat pandailah ya!

1. Langkah pertama klik [ pr67am™ ] dan masukkan coupen code: merryxmas kemudian klik Get downloads now.

2. Anda akan dibawa ke laman muat turun. Pilihlah yang mana satu idaman kalbu lalu teruskanlah proses memuat turun.

3. Lakukan pemasangan perisian yang telah anda muat turun tadi. Dan selepas siap pemasangan akan keluar pop up seperti dibawah, klik Request FREE full version key.

4. Kemudian anda akan dibawa ke laman web Ashampoo untuk memasukkan email seperti dalam imej.

5. Sila periksa kotak email anda kemudian klik link yang telah diberikan sebagai tanda pengesahan. Selepas itu sekali lagi anda akan dibawa ke laman Ashampoo untuk mengisi profil seperti dalam imej. Selesai semua perkara dalam beberapa saat anda akan diberi nombor siri pendaftaran untuk perisian.

Taa…daa! Dah siap dah! Tapi ingat dan ingat anda kena explore sendiri, pr67am™ bukanlah seorang pengujicuba jenama Ashampoo…huhuhu! Tapi saya sempat cekup satu Ashampoo Photo Commander 8…haisshh! Teruja amat! Kiranya terlebih minat anda boleh merebut kesemua tawaran diatas dengan mengikuti langkah yang sama. Sekaligus USD109.95 siap masuk percuma ke dalam poket anda. Hah!…lagi-lagilah kaya anak bangsaku!

Sekian.