More

  Debrid-Link: Premium Link Generator Pilihan Admin

  Biasanya saya bukan jenis yang terlalu gemar memuat turun sesuatu, terutamanya yang dihoskan dalam laman seperti uptobox, uploaded.to, mediafire, dan sebagainya lagi. Pada saya, adalah lebih baik muat turun di laman web rasmi sesuatu aplikasi itu sendiri.

  Tetapi saya mendapati Debrid-Link bukan sahaja dapat menukar pautan laman pengehos kepada pautan muat turun premium, tetapi ia juga dapat menukar torrent menjadi pautan muat turun terus.

  Oleh itu, dari membuang masa, mari kita lihat apa kelebihan lain untuk Debrid-Link ini.

  Dengan Debrid-Link, anda boleh memuat turun fail dari laman pengehos fail, atau menukarnya menjadi pengehos video untuk strim video berkenaan secara terus. Terdapat sebanyak 175 laman yang disokong.

  Selain itu, apa yang menyebabkan saya tertarik untuk melanggan perkhidmatan web ini ialah fungsi seedbox-nya. Anda boleh muat naik fail .torrent atau salin dan tampal pautan magnet pada ruangan disediakan. Debrid-Link akan muat turun fail anda secara automatik dan akan berterusan ‘seed’ fail tersebut.

  Fail torrent ini akan disimpan selama 21 hari.

  Paling penting, anda boleh gunakan fungsi ‘Downloader’ dan ‘Seedbox’ dengan hanya satu akaun sahaja. Harga langganan untuk akaun Premium pula amatlah mampu dibayar. Hanya 3 Euro (lebih kurang RM15) untuk 15 hari, 4 Euro (lebih kurang RM20) untuk 30 hari, 9 Euro (lebih kurang RM45) untuk 90 hari, dan 16 Euro (lebih kurang RM81) untuk 180 hari.

  Jika anda berkongsi dengan kawan-kawan yang lain, anda bolehlah berjimat dan langgan sahaja plan 180 hari tersebut.

  Setakat ini, saya sendiri menggunakan Debrid-Link bersama extension rasmi untuk Microsoft Edge. Lebih mudah melihat perkembangan semasa fail yang sedang dimuat turun tanpa perlu membuka laman Debrid-Link.

  Terdapat 3 laman pengehos yang diberi kepada pengguna akaun percuma iaitu Soundcloud, Uploaded, dan YouTube. Manakala untuk muat turun fail pula, 5GB dan 1 pautan torrent diberikan per hari (30 torrent per 30 hari). Untuk Downloader, setiap had laman pengehos adalah berbeza. Anda perlu periksa sendiri di ruangannya.

  Jika anda hendak cuba, bolehlah terus ke pautan ini: Debrid-Link.

  Memang terbaik, dan pilihan laman Debrid kali ini ialah antara yang paling saya berpuas hati. Harapnya anda juga akan turut sama terasa puas menggunakannya.

  Arya Putra
  Arya Putrahttps://omghackers.com/
  A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]com

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest

  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: