More

  Dapatkan Servis Dari Private Internet Access Dengan Hanya 59.95USD

  Walaupun saya lebih suka dengan FinchVPN sebab ia satu-satunya servis VPN paling murah yang menawarkan Anti-DPI (nanti saya akan tulis satu artikel lain tentang DPI), tetapi kalau ada servis lain yang menawarkan pakej menarik apalah salahnya kalau saya tolong promosikan.Nak kata murah tidak juga, sebab bila ditukarkan kepada mata wang Ringgit Malaysia, ianya jadi lebih kurang RM263.33+-. Tetapi sesiapa yang sedang duduk di negara luar khususnya yang menggunakan mata wang Dolar Amerika pastinya akan mengambil peluang ini kerana untuk masa yang terhad, anda boleh dapatkan servis VPN premium selama 2 tahun dari Private Internet Access hanya untuk $59.95, dan sambungan VPN boleh digunakan secara serentak sehingga 5 peranti.

   

  Oh ya, saya ada katakan sebentar tadi yang peluang ini datang dalam masa yang terhad bukan? Ya, ianya akan tamat dalam masa 2 hari sahaja lagi.

  Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini, kalau anda yang duduk di US, kerja di sana, dan menggunakan mata wang USD tu, beli je lah servis ni. 2 tahun tu. Kepada yang duduk di Malaysia, marilah kita berhuhu beramai-ramai. Huhuhu..

  Klik —> Private Internet Access VPN: 2-Yr Subscription

   

  Arya Putrahttps://omghackers.com/
  A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  %d bloggers like this: