Uncategorized

Aoao Video to GIF Converter

Kalau anda pembuka tegar forum-forum, anda pasti seringkali dapat melihat gambar-gambar bergerak di bawah signature para forumer. Gambar-gambar ini dalam format GIF, dan ada sesetengahnya nampak ‘cool’ serta kelakar.

Ada cara mudah untuk membuat gambar GIF ini jika anda mahu. Aoao Video to GIF Converter boleh membantu anda melakukannya tanpa perlukan kepada pengetahuan IT yang jitu. Cukup sekadar tahu buka perisian, klik pilihan-pilihan yang ada kemudian diakhiri dengan satu klik pada butang ‘Convert’ sudah memadai.

Ya, cara nak menggunakannya memang senang. Sebagaimana mudahnya membuka plastik aiskrim lalu memakannya, begitulah perumpamaan perisian ini. Tidak banyak yang boleh saya bicarakan mengenainya. Cuma ada satu perkara yang saya tidak beberapa gemari iaitu jika anda menggunakan perisian ini versi percuma, anda tidak boleh menggunakan ia tanpa hasil yang diletakkan dengan watermark.
Jika anda mahu hasil bebas watermark, tidak dapat tidak anda perlu membeli lesen perisian ini. Saya dapati perisian ini sememangnya memudahkan hobi anda, namun jika anda tidak ‘serius’ dengan perkara ini, saya sarankan banyak lagi versi percuma ‘di luar’ sana. Hanya perlu rajin Google sahaja. Maaf Allen, kali ini saya tidak dapat ‘tolong’ perisian anda ini.
Apapun saya akhiri entri ini dengan contoh yang saya cuba. Hehe..

Muat turun perisian versi percubaan di sini : Aoao Video to GIF Converter

Beli lesen di sini : Buy Now (USD19.90)

Arya Putra
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]
https://omghackers.com/