Alternatif Percuma Kepada Filmora: DaVinci Resolve 17

Nak langgan Filmora tetapi tidak mampu? Seringkali tercari-cari penyunting video berkesan yang murah dan mampu milik?

Apa kata anda cuba DaVinci Resolve?

DaVinci Resolve bukan sahaja ada versi ‘Studio‘ (berbayar), bahkan ada juga versi percuma, dan versi percuma ini sudah lebih dari cukup untuk keperluan penyuntingan video harian anda.

Jangan tak tahu, antara filem yang disunting menggunakan DaVinci Resolve ialah seperti Alien: Covenant, Avatar, Deadpool 2, Jason Bourne, Kingsman: The Golden Circle, X-Men: Apocalypse, dan banyak lagi.

Di dalam aplikasi ini terbinanya Neural Engine dan AI, yang memacu fungsi seperti pengecaman wajah, pengesanan objek, pembingkaian pintar, dan berbagai jenis lagi fungsi menarik, yang kadangkala tidak digunakan pun oleh marhaen.

Harga untuk versi Studio ialah $299, tetapi sesuai dengan namanya, kalau anda tidak menggunakan proses penyuntingan video untuk sesuatu projek yang lebih ke hadapan seperti drama TV atau filem, pakai sahaja yang percuma, kerana DaVinci Resolve percuma itu ada berbagai ciri melengkapi keperluan anda.

Usah lagi pasang aplikasi crack, sebaliknya hanya muat turun sahaja versi percuma yang anda boleh dapatkan sendiri di: Laman Web Rasmi DaVinci Resolve

Cuba dulu dan bandingkan dengan aplikasi lain.

*Kalau anda berminat nak dapatkan lesen bagi versi Studio, anda boleh beli melalui reseller di Malaysia: DaVinci Resolve Official Seller

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x