More

    10 Laman Terbaik Muat Turun Serta Strim Filem Dan Drama

    Gambar dari Wallpapers Junction

    Post ini adalah sebuah kesinambungan kepada post 10 Laman Tempat Muat Turun Dan Strim Filem. Harap anda enjoy dan silakan share kepada rakan-rakan anda masing-masing ya.

    Kepada semua copy paster, harap anda burn in hell ketik share. Jangan sedap nak copy je.

    1. OPloverz

    Ini adalah lamannya, sekiranya anda jenis yang berminat dengan anime. Menyediakan pelbagai anime dengan sarikata Indonesia, rasanya tak salah kalau bookmark awal-awal.

    2. Kdrama List – Dlkdrama

    Dlkdrama adalah kependekan dari ‘download Korean drama’. Sesuai sangatlah kalau anda memang jenis layan KDrama. Abam bagi link untuk anda yang berminatlah kan. Macam-macam ada dalam tu.

    3. HD Movies Kit

    HD Movies Kit ni sebenarnya sesuai untuk mereka yang:

    1. Tak reti guna torrent.
    2. Tak minat guna torrent, katanya sebab banyak ‘makan data’. Hahah. Ikutlah nak..
    3. Suka muat turun versi kecil sahaja.

    4. Divx Crawler

    Laman ini rasanya akan menjadi kegemaran kebanyakan pelajar kot. Sebab? Sebabnya senang sangat nak muat turun. Klik kanan, tekan ‘Save link as…’.

    5. MyDownloadTube

    Laman Mydownloadtube menyediakan beberapa pautan alternatif untuk anda muat turun video. Sumber yang banyak amat membantu anda yang malas nak cari akaun premium bagi sesetengah host.

    6. Movies Crib

    Biasanya abam cari filem Hindustan dekat sini. Hehe.

    7. TvBox

    Sesuai dengan namanya, ia menyediakan pelbagai siri televisyen, dan juga filem yang ‘rare’.

    8. House Movie

    Ini juga salah satu laman kegemaran abam. Sebab tampilannya nampak ‘bersih’, serta terdapat pautan-pautan alternatif untuk strim serta muat turun.

    9. 123Movies

    123Movies amat sesuai bagi mereka yang tiada masa hendak menanti muat turun selesai. Strim terus, dengan sarikata Korea biasanya. Hahaha (sebab gambar wayang, terimalah seadanya).

    Kalau ada kualiti yang baik pun filem yang sudah dirilis beberapa bulan (ini perkara biasa).

    10. Mp4Mania

    Di sini, biasanya abam cari video-video gusti terbaru. Ada juga kartun, siri TV, dan sebagainya lagi. Anda boleh jelajah sendiri, cuma paparan laman ini nampak sedikit ‘cheap’. Itu sahaja kekurangannya.

    Itu dia kawan-kawan, 10 laman paling syok setakat ni. silakan share okeh!

    Arya Putrahttps://omghackers.com/
    A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

    Artikel Terkini

    Artikel Berkaitan

    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Would love your thoughts, please comment.x
    ()
    x
    %d bloggers like this: