Xiaomi hari ini mengumumkan keluaran Xiaomi Pad 6 yang dinanti-nantikan di Malaysia, direka bukan sahaja untuk bekerja, tetapi juga sebagai pusat hiburan. Dibina untuk menjadi stesen kerja yang cekap untuk profesional pelbagai tugas masa kini, Xiaomi Pad 6 menampilkan paparan WQHD+ (2880 x 1800) 11 inci pada 309 ppi yang memberikan imej yang tajam dan jelas. Sementara itu, Platform Mudah Alih Snapdragon® 870 memastikan prestasi berkuasa sepanjang hari bekerja. Kecekapan tenaga yang luar biasa dan bateri 8840mAh yang besar membolehkan para profesional bertukar dengan cepat antara aplikasi terbuka untuk bertindak balas dengan pantas kepada permintaan tempat kerja yang pelbagai. 

Direka untuk memajukan produktiviti anda dan mencapai lebih banyak prestasi setiap hari

Dikemas dengan ciri praktikal, tablet berprestasi tinggi ini dibina untuk menjangka dan memenuhi keperluan profesional yang sibuk. Ia mencapai ini dengan perisian MIUI untuk Pad – antara muka pengguna mudah alih yang eksklusif, Pen Pintar Xiaomi (generasi ke-2) yang dipertingkatkan dan Papan Kekunci Xiaomi Pad 6, 2 yang meningkatkan produktiviti keseluruhan dengan lancar. Pen Pintar Xiaomi (generasi ke-2) 2 menjadikannya lebih mudah untuk mengambil nota, mengambil tangkapan skrin atau menggunakan fungsi lukisan untuk menggambarkan idea kreatif. Butang berguna pada Xiaomi Smart Pen (generasi ke-2) membolehkan anda mengambil tangkapan skrin pantas, atau bertukar dengan cepat antara fungsi penulisan, lukisan dan warna apabila diperlukan dalam aplikasi Nota. Lebih-lebih lagi, ketumpatan piksel paparan yang lebih tinggi memastikan saiz fon yang kecil lebih mudah dibaca supaya lebih banyak kandungan boleh dilihat pada paparan untuk memastikan kurang menatal.

Penaja Bersama

Apabila digunakan dengan Papan Kekunci Xiaomi Pad 6, fungsi ditingkatkan lagi dan antara muka boleh disesuaikan supaya pengguna boleh membuat pintasan yang diperibadikan. Untuk panggilan video, Xiaomi Pad 6 mempunyai kamera hadapan ultra lebar berpusat dengan fungsi FocusFrame yang melaraskan kamera secara automatik untuk memastikan pengguna dengan jelas berada di tengah-tengah syot. 3 Empat mikrofon tablet menangkap suara pengguna dengan tepat dan mengurangkan bunyi latar belakang dengan ketara, walaupun di lokasi yang sibuk seperti ruang kerja pelan terbuka, kafe dan lapangan terbang. Xiaomi Pad 6 juga menampilkan antara muka USB 3.2 Gen 1 terbina dalam, yang bersambung ke peranti lain untuk pemindahan data pantas dan menyokong isyarat video output sehingga resolusi 4K pada 60Hz, pasti memenuhi semua keperluan kerja berbilang tugas. 4

Bekerja dan bermain  – tablet ini memenuhi kehendak anda

Untuk berhibur di platform media sosial, menonton video atau bermain permainan, Xiaomi Pad 6 menyampaikan sebagai pusat hiburan ultra mudah alih peribadi, menyokong Dolby Vision®, menawarkan pengalaman visual yang menakjubkan. Ia menawarkan gamut warna 99% DCI-P3 untuk 1.07 bilion warna (mengikuti standard CIE 2015) untuk imej menarik yang terang dan kadar segar semula paparan adalah sehingga 144Hz 5 , menawarkan pengalaman permainan yang lancar. Sementara itu, Low Blue Light yang diperakui TÜV Rheinland memastikan tontonan berjam-jam dengan mengurangkan keletihan mata.

Menyokong Dolby Atmos® dan Audio Hi-Res, Xiaomi Pad 6 menampilkan persediaan empat pembesar suara yang meliputi pelbagai jenis bunyi, daripada bes yang kuat kepada nada tinggi, memberikan pengalaman audio yang hebat sama ada mendengar konsert rock atau opera secara langsung.

Rakan anda yang nipis dan bergaya untuk menangani semua tugas

Sama ada semasa berulang-alik pagi, melintasi bandar untuk mesyuarat, mengambil perjalanan perniagaan atau menaiki kapal terbang untuk percutian eksotik, Xiaomi Pad 6 ialah teman yang ideal untuk disimpan di dalam beg anda setiap hari, bersedia untuk bila-bila masa dan di mana-mana sahaja yang anda perlukan. kerja. Ramping, ringan dan berdaya tahan, Xiaomi Pad 6 menampilkan reka bentuk unibody aloi aluminium dengan bezel 6.51mm dan beratnya hanya 490g, sesuai untuk digunakan ke mana sahaja anda pergi. 6 Menambahkan penampilannya yang menarik, Xiaomi Pad 6 memilih estetik reka bentuk ikonik Siri 13 Xiaomi perdana, mempromosikan imej yang profesional dan bergaya dalam apa jua keadaan!

Harga dan ketersediaan

Mulai 20 Julai 2023 dan seterusnya, mereka yang berminat boleh membeli tablet baharu di Kedai Xiaomi Sah di seluruh negara, serta di Lazada atau Shopee . Terdapat tiga pilihan varian untuk pasaran Malaysia – pilihan storan 6GB+128GB pada harga RM1,299 dan varian 8GB+256GB pada harga RM1,499 ( tersedia dalam talian juga) yang kedua- duanya tersedia di Authorised Xiao mi Stores . Versi 8GB+128GB adalah eksklusif dalam talian dan hanya boleh dibeli daripada Lazada atau shopee pada harga RM1,399 .

Pembeli terawal bakal mendapat tawaran istimewa seperti yang berikut:

ProdukTawaran Kedai XiaomiTawaran Dalam Talian
Xiaomi Pad 6 (6GB+128GB)Diskaun 50% untuk Papan Kekunci Xiaomi Pad 6 ATAU Xiaomi Smart Pen (Generasi Kedua)

[Pembeli hanya boleh memilih salah satu aksesori untuk dibeli]

Xiaomi Pad 6 (8GB+256GB)Percuma Redmi Buds 3 bernilai RM139
Xiaomi Pad 6 (8GB + 128GB)Harga Early Bird: RM1,349 + Hadiah Misteri bernilai RM399 (Sah untuk 200 pelanggan pertama sahaja)

 

Aksesori boleh dibeli daripada Kedai Xiaomi yang Dibenarkan di seluruh negara di mana kedua-dua Papan Kekunci Xiaomi Pad 6 dan Xiaomi Smart Pen (Generasi Kedua) akan dijual pada harga RM399 setiap satu, manakala Sarung Xiaomi Pad 6 boleh dibeli dengan harga RM149 dan pelindung skrin pada harga RM79. Xiaomi Pad 6 akan tersedia dalam tiga pilihan warna: Gravity Grey, Gold, Mist Blue.

—————————————————————————————————–

1 Saiz paparan Xiaomi Pad 6 adalah kira-kira 11 inci dalam segi empat tepat penuh apabila diukur secara menyerong. Kawasan yang boleh dilihat sebenar adalah kurang disebabkan reka bentuk sudut melengkung dan ukuran antara produk individu mungkin berbeza-beza.

2 Xiaomi Smart Pen (generasi ke-2) dan Papan Kekunci Xiaomi Pad 6 dijual secara berasingan. Ketersediaan mungkin berbeza di seluruh wilayah.

3 Ciri dan fungsi alat Persidangan hanya tersedia pada Messenger, WhatsApp, WhatsApp Business, Zoom, Google Meet, Microsoft Teams .

4 Output video 4K 60Hz hanya boleh digunakan dengan peranti paparan luaran yang menyokong DisplayPort dan kabel penyambung atau penyesuai yang menyokong output video 4K 60Hz. Peranti paparan luaran juga harus menyokong mainan video 4K 60Hz dan isyarat video output mestilah pada resolusi 4K pada 60Hz.

5 Kadar penyegaran akan dilaraskan kepada 30/48/50/60/90/120/144Hz secara automatik pada Xiaomi Pad 6, bergantung pada situasi sebenar. Pengguna juga boleh menetapkan kadar penyegaran kepada 60/90/144Hz secara manual.

6 Ukuran sebenar antara produk individu mungkin berbeza-beza. Semua spesifikasi tertakluk kepada produk sebenar.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments