A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

U Mobile sering menjadi perintis kepada pelan data mobil yang banyak/besar/gedabak/gedemuk, dan mereka selalu memperbaharui atau menambahbaik sesuatu pelan walaupun selalu juga dikecam pengguna dek kerana liputannya yang masih ‘ciput’ sedangkan pelannya sangat membuatkan bakal pengguna tertarik dengan mudah.

Terbaru, pelan mereka iaitu P98 pula menjengah pasaran. Apa yang menarik? P98 menawarkan kuota data sebanyak 30GB (3G/4G), penstriman melalui Video-Onz tanpa had, juga panggilan suara tanpa had (tertakluk kepada Fair Usage Policy).

Selain itu para pengguna juga akan mendapat langganan video percuma pada salah satu rakan kongsi U Mobile tanpa bayaran tambahan. Untuk setiap SMS yang dihantar pula akan dicaj sebanyak RM0.03/SMS ke nombor dalam rangkaian U Mobile dan RM0.08/SMS kepada lain-lain rangkaian (serius murah).

Untuk mendapatkan akses percuma kepada langganan video, anda perlu menjadi pengguna pelan P98, dan kemudian lawati pautan Free Video Subscription ini. Masukkan nombor U Mobile, seterusnya U Mobile akan menghantar pin pengesahan untuk anda gunakan bagi tujuan pengaktifan. Sebaik sahaja aktif, anda akan menikmati langganan selama 30 hari yang bernilai RM10. Tawaran ini sah sehingga 31 Julai 2016.

Semak laman web U Mobile untuk mendapatkan lebih maklumat tentang pelan P98 atau lain-lain pelan yang anda minati.