Tunjukkan Kemahiran Anda Dengan realme 12+ 5G dalam Kempen realme x MLBB
AMP Ads
Mobile Ads
Home Berita Siaran Akhbar Tunjukkan Kemahiran Anda Dengan realme 12+ 5G dalam Kempen realme x MLBB...

Tunjukkan Kemahiran Anda Dengan realme 12+ 5G dalam Kempen realme x MLBB ALLSTAR 2024 ini

0
Mobile Ads

Kuala Lumpur, 3 April 2024 – realme, jenama teknologi terkemuka yang terkenal dengan komitmennya terhadap inovasi dan reka bentuk yang mengutamakan pengguna, teruja untuk berganding bahu dengan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) untuk meraikan ALLSTAR Musim 2024 bersama-sama. Penggemar permainan dan pencari kemenangan boleh melawati Kedai Jenama realme terpilih di seluruh negara dari 10 hingga 19 April 2024 dan membawa pulang barangan MLBB eksklusif serta item dalam permainan apabila mereka mempamerkan kemahiran permainan mereka dengan pemproses berkuasa realme 12+ 5G.

Realme 12+ 5G yang baru dilancarkan adalah padanan sempurna untuk momen MLBB anda kerana pemproses MediaTek Dimensity 7050 5G menawarkan prestasi berkuasa, membolehkan pengguna menikmati permainan yang sangat lancar dengan FPS yang stabil dan tahap suhu yang selesa. Terutamanya, realme 12+ 5G hadir dengan penambahbaikan perisian berkaitan permainan, seperti pengurusan pemberitahuan yang lebih lancar dan tetingkap terapung serta rangkaian permainan yang dioptimumkan untuk sambungan yang hebat dan pengoptimuman sentuhan pintar untuk pencegahan mistouch.

Sepanjang tempoh kempen, Kedai Jenama realme terpilih akan diubah suai menjadi hiasan bertema MLBB dengan ‘kehadiran’ watak yang ditampilkan oleh ALLSTAR, seperti Esmeralda , Estes , Fredrinn dan Melissa . Di samping itu, peminat MLBB boleh berpeluang membawa pulang barangan eksklusif serta barangan dalam permainan seperti Kunci CD bernilai 189 Berlian, Kad BP Berganda 1 hari , Battle Emote “AHAHA” dan kulit Moskov (bernilai USD100) . Hadiah terhad akan disediakan setiap hari.

Peminat MLBB mesti menyelesaikan tugas berikut dan menyertai cabutan bertuah untuk mendapatkan hadiah eksklusif yang dinyatakan di atas:

Langkah 1 Ikuti @realme.my dan @mobilelegendsmy di TikTok
Langkah 2 Lawati Kedai Jenama realme yang mengambil bahagian dan lawan pertempuran 5v5 di Peta ALLSTAR dengan rakan seperjuangan anda
Langkah 3 Muat naik foto/video pasukan anda bermain di media sosial dan hashtag #realmeMY #realmeBrandStore #MLBBALLSTAR #MLBagiBelanja #MaafMainTeruk
Langkah 4 Semua sedia untuk cabutan bertuah MLBB ALLSTAR

Tandai kalendar anda dan jangan ketinggalan acara eksklusif, yang boleh didapati di Kedai Jenama realme yang mengambil bahagian di seluruh Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, Negeri Sembilan, Pulau Pinang, Perak, Sarawak dan Selangor.

Facebook dan laman web rasmi realme .

Mobile Ads

Apa pendapat anda?Cancel reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version