realme Note 50 Mentakrifkan Industri dengan Nilai Tahan-Lama dan Binaan
AMP Ads
Mobile Ads
Home Berita Siaran Akhbar realme Note 50 Mentakrifkan Industri dengan Nilai Tahan-Lama dan Binaan Berkualiti

realme Note 50 Mentakrifkan Industri dengan Nilai Tahan-Lama dan Binaan Berkualiti

0
Mobile Ads

Kuala Lumpur, 4 April 2024 – realme, jenama teknologi terkemuka yang terkenal dengan komitmennya terhadap inovasi dan reka bentuk bertumpu pengguna, mengumumkan telefon pintar peringkat permulaan terbaharunya — realme Note 50, yang digelar Long-lasting Value Beast. Dijual dari RM349, realme Note 50 menandakan permulaan siri serba baharu yang menjanjikan untuk menawarkan teknologi tanpa kompromi kepada pengguna yang mencari telefon pintar peringkat-permulaan berkualiti-tinggi.

Sempena sambutan Hari Raya, pembeli kini boleh mendapatkan realme Note 50 pada harga yang lebih berpatutan. Mulai sekarang hingga 7 April, pengguna platform Shopee boleh membawa pulang realme Note 50 pada harga istimewa RM299, manakala platform Lazada juga akan menyediakan kupon diskaun dari 4 April hingga 6 April.

Pengasas dan CEO realme, Sky Li, menyatakan, “Kelahiran siri Note bukan sekadar pengenalan produk atau usaha untuk menguasai lebih banyak bahagian pasaran; ia adalah tindak balas kami terhadap cabaran dan jangkaan untuk masa hadapan. Kami amat percaya bahawa kehebatan teknologi bukan sahaja terletak pada inovasi tetapi juga pada popularitinya.

Kebolehpercayaan tidak berbelah bahagi dalam kualiti

Falsafah produk realme Note 50 adalah komitmen terhadap kebolehpercayaan dan ketahanan. Penarafan IP54-nya memberikan rintangan habuk dan air untuk mengendalikan percikan yang tidak disengajakan dengan selesa. Pada masa yang sama, pelindung skrin kaca berkekuatan tinggi dan struktur aluminium die-cast dalaman menawarkan perlindungan kejatuhan terkemuka dalam kelasnya. 

Selain itu, telefon pintar peringkat permulaan paling nipis ini mempunyai hayat bateri peringkat perdana. Selepas 1200 kitaran pengecasan, bateri realme Note 50 masih boleh mengekalkan lebih daripada 80% kapasitinya. Dengan kiraan satu caj setiap hari, ia boleh digunakan dengan ketenagan minda selama tiga tahun.

MVP berprestasi pada segmen harga peringkat permulaan

realme Note 50 mempunyai pemproses UNISOC T612 okta-teras, membezakannya daripada pesaing yang setara dengan prestasi permainan yang unggul dan kelajuan melancarkan aplikasi. Digandingkan dengan sehingga 8GB RAM dinamik dan sehingga 128GB ROM, dan menyokong peluasan storan sehingga 2TB, realme Note 50 memastikan penggunaan harian yang lancar dan ruang storan yang banyak. Prestasi terkemukanya, dipadankan dengan bateri 5,000mAh yang besar, boleh memainkan muzik berterusan sehingga 106 jam, memberikan jaminan yang berpanjangan. Dengan dedikasi pasukan R&D realme, pengguna boleh menantikan pengalaman lancar yang berterusan sehingga 48 bulan pada model peringkat permulaan ini.

Telefon Pintar Peringkat Permulaan Paling Nipis

Mengguna pakai reka bentuk belakang dua tona dan sisi bersudut tepat yang bergaya, realme Note 50 – tersedia dalam warna Sky Blue dan Midnight Black – memberi keseimbangan antara dinamisme dan kesederhanaan. Dengan ketebalan hanya 7.99mm, ia mempunyai badan paling langsing dalam julat harganya, dan seringan 186g, menjadikannya selesa digenggam dan mesra pergelangan tangan.

Skrin peringkat teratas dalam kelasnya

realme Note 50 menampilkan paparan skrin-penuh 6.74 inci dengan nisbah skrin-ke-badan setinggi 90.3%. Ia menyokong kecerahan puncak sehingga 560 nits untuk paparan yang jelas dalam suasana di luar. Dipertingkatkan dengan kadar penyegaran tinggi 90Hz dan gamut warna yang luas, peranti ini menjanjikan pengalaman visual yang lancar dan terang. Selain itu, ia dilengkapi dengan Mini Capsule yang membolehkan pengguna dikemas kini tentang statistik langkah mereka, bateri dan penggunaan data.

Mentakrifkan semula pengalaman peringkat permulaan

Dengan ketahanan yang teguh dan pengalaman pengguna yang selesa, realme Note 50 bersedia untuk menonjol dalam pasaran peringkat permulaan, mewujudkan penanda aras baharu untuk pengalaman peringkat permulaan. realme Note 50 komited untuk mengisi kekosongan dalam segmennya, menjadikan telefon berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan tersedia kepada lebih ramai orang. Kami menantikan prestasi peranti ini di pasaran global, di mana ia ditetapkan untuk menjadi salah satu telefon pintar paling menarik perhatian pada awal tahun 2024.

Sila rujuk di bawah mengenai harga dan ketersediaan realme Note 50:

Peranti Varian Ketersediaan Pembelian
realme Note 50
(Sky Blue, Midnight Black)
4GB+64GB (RM349) realme Brand Stores; Pengedar Sah; Shopee, Lazada dan TikTok Shop Rasmi
4GB+128GB (RM399)

 

Mobile Ads

Apa pendapat anda?Cancel reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version