Kuala Lumpur, Malaysia, 11 September 2023 – realme, jenama telefon pintar yang berkembang pesat, telah melanjutkan barisan siri realme 11 dengan memperkenalkan realme 11x 5G, telefon pintar peringkat permulaan yang berkuasa untuk rakyat Malaysia merasai kuasa 5G. Dijadual dilancarkan secara eksklusif di platform U Mobile pada hari Jumaat, 15 September 2023, telefon pintar serba baharu itu akan tersedia dalam dua varian warna: Purple Dawn dan Midnight Black.

Menegakkan aspirasi ‘No Leap No Launch’ realme, realme 11x 5G menikmati kadar segar semula 120Hz dalam segmen terbaik dalam skrin 6.72-inci dengan paparan FHD+, memberikan pengguna pengalaman yang lancar.

Pada panel belakang, realme 11x 5G Purple Dawn mempamerkan reka bentuk Kecerunan S-curve yang dibuat dengan teliti dengan proses Litografi gred Nano dan proses Penyaduran Kecerunan Ultra-tebal, meninggalkan kesan yang menakjubkan dengan kesan Cahaya berbentuk S yang unik. Sementara itu, Midnight Black sesuai untuk pengguna yang mencari reka bentuk yang ringkas namun premium.

Penaja Bersama

Pengalaman hebat diteruskan dengan kamera utama 64MP realme 11x 5G, Zum Dalam-sensor 2x dan Mod Fotografi Jalanan khusus untuk perjalanan fotografi mudah alih yang lebih tinggi.

Dengan Pengecasan SUPERVOOC 33W, hanya 29 minit diperlukan untuk mendapatkan bateri 5,000mAh realme 11x 5G daripada 0% kepada 50%, manakala perlindungan 38 lapisan terbina dalam memastikan pengalaman pengecasan yang selamat dengan ketenangan fikiran.

Selain itu, pengguna boleh mengembangkan RAM realme 11x 5G sehingga 16GB dengan teknologi Pengembangan RAM Dinamiknya, yang diterjemahkan kepada pengalaman berbilang tugas dan permainan yang lebih hebat. Sementara itu, ia menggunakan sehingga 128GB ROM dan serasi dengan memori luaran sehingga 2TB.

Diperbuat dalam varian Purple Dawn dan Midnight Black, realme 11x 5G akan tersedia di platform U Mobile pada hari Jumaat, 15 September 2023.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments