Kuala Lumpur, Malaysia, 23 Mei 2023 realme, jenama telefon pintar yang berkembang pesat, mengesahkan hari ini dalam acara media luar talian bahawa realme 11 Pro Series akan hadir ke pasaran global tidak lama lagi. Beberapa ciri kamera wira realme 11 Pro+ 5G yang diperkenalkan semasa acara itu:

  • Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom Sensor yang dipertingkatkan: realme 11 Pro+ 5G mempamerkan kamera utama realme tahun ini, menampilkan Kamera SuperZoom OIS 200MP. Sistem kamera 200MP pada realme 11 Pro+ 5G adalah berdasarkan sistem Kamera SuperZoom Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom yang dinaik taraf dengan saiz sensor sebesar 1/1.4-inci, saiz piksel 2.24μm dan apertur af/1.69, semuanya masuk. sebagai konfigurasi peringkat perdana dalam julat harga yang sama – lonjakan besar apabila dibandingkan dengan pesaing yang masih menggunakan sensor IMX766.
  • Yang Pertama di Industri dengan Zum 4x: Dengan teknologi Zum Dalam-sensor, realme 11 Pro+ 5G boleh menyokong mod zum tanpa kehilangan 2x/4x, yang membolehkan sensor bertukar antara mod imej yang berbeza untuk mencapai bilangan piksel sebenar yang sama dalam segmen fokus yang berbeza, supaya komposisi menembak lebih bebas, bebas daripada jarak. Hasilnya, realme 11 Pro + 5G ialah telefon mudah alih pertama dalam industri yang dilengkapi dengan zum tanpa kehilangan 4x, dan resolusi imej dalam segmen fokus ini adalah 242% lebih tinggi daripada produk serupa.
  • Lebih Banyak Ciri Kamera untuk Dimainkan: Siri realme 11 Pro juga mempunyai ciri kamera yang menarik seperti Super Group Portrait dan One Take, yang digunakan untuk gubahan pintar dengan algoritma AI, untuk menjana berbilang foto “bersudut terbaik” sekaligus.

Seongwook Song, Naib Presiden Seni Bina Sensor Samsung Electronics, menyatakan dalam acara itu: “Dengan realme 11 Pro+ 5G, kami teruja untuk melihat hasil kerjasama rapat antara Samsung dan realme untuk memaksimumkan potensi sensor imej 200MP.”

Penaja Bersama

Sila nantikan maklumat lanjut tentang realme 11 Pro Series.

Selain itu, peminat realme memastikan anda tidak terlepas jualan kilat ini pada siri realme 10 dan mendapatkan telefon anda pada harga yang berpatutan. realme 10 series sedang mengadakan tawaran kilat dari 16 Mei hingga 31 Mei 2023. Manfaatkan jualan kilat ini dan dapatkan tawaran hebat bermula dari RM899! Promosi ini boleh didapati di semua kedai jenama rasmi realme, penjual semula sah, Kedai Utama Lazada realme, Kedai Rasmi Shopee realme dan Kedai TikTok Rasmi realme Malaysia .

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments