More

  Siri Disney+ Ms. Marvel Selesai Penggambaran

  Drama bersiri superhero terbaru yang akan ditayangkan secara strim di Disney+, dilakonkan oleh pendatang baru Iman Vellani sebagai Kamala Khan, baru sahaja menyelesaikan episod terakhir kelima dan keenam di Thailand baru-baru ini.

  Bagi anda yang tidak mengetahui sebarang informasi mengenai Ms. Marvel, watak buku komik itu mengisahkan mengenai seorang gadis Pakistan, berusia 16 tahun yang tinggal di New Jersey dan dikurniakan dengan kemampuan kuasa luar biasa.

  Marvel sebelumnya mengatakan bahawa watak tersebut dapat mengubah bentuk (tubuh) atau dikenali sebagai ‘shape-shifter‘, sambil menggunakan sifat idealistik seiring kuasanya untuk menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik.

  Khan adalah watak Muslim pertama Marvel yang akan menjadi teraju utama untuk buku komiknya sendiri.

  Ms. Marvel dijangka bakal membuat kemunculan pertamanya dalam Disney+ lewat tahun ini. Sama-sama kita nantikan.

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: