Salinan Blu-ray Spider-Man: No Way Home Bocor

Salinan berkualiti tinggi Blu-ray untuk filem Spider-Man: No Way Home telah bocor di laman lanun cetak rompak lebih awal daripada tarikh pelancaran fizikalnya. Salinan tersebut datangnya daripada kumpulan EVO, iaitu kumpulan pencetak rompak yang terkenal.

EVO atau wakilnya tidak menyatakan dari mana mereka mendapatkan salinan versi Blu-ray ini, tetapi mereka menegaskan bahawa ia adalah asli dan ‘eksklusif’.

Sebelum ini pun, sudah berlegar di laman perlanunan salinan filem tersebut, tetapi hanya berkualiti ‘telesync’ atau bahasa lain baginya ‘HD Cam’. Begitu pun, sambutan terhadapnya tetap menggalakkan apabila ia menjadi salah satu filem yang ‘laris’ dicetak rompak walaupun salinan berkualiti rendah.

EVO nampaknya berjaya mendapatkan salinan Blu-ray asli lebih awal daripada tarikh rilisan. Disebabkan itu, salinan sama telah pun diubahsuai menjadi salinan tersendiri kumpulan lain, dengan Yify dan RARBG menduduki carta teratas.

Tidak pasti juga sama ada setiap kumpulan ini mendapatkan salinan dari sumber berbeza, tetapi mengetahui bagaimana lanun cetak rompak ‘bekerja’, tidak mungkinlah mereka bersusah-payah cuba mendapatkannya melalui sumber lain semata-mata hendak kelihatan ‘unik’.

Arya Putra
Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x