Atas Artikel

realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di dunia, percaya bahawa fotografi mudah alih akan memberi inspirasi kepada pengguna untuk menangkap momen secara bebas dan meluahkan perasaan mereka secara bebas, tanpa mengira batasan peranti. Oleh itu, siri Number akan datang realme telah dicipta di bawah konsep, memberikan pengalaman pengimejan lompat ke hadapan yang memperkasakan penerokaan tanpa had.

Lima jurugambar Lonely Planet yang berpengalaman akan menerokai bandar dengan realme. Memanfaatkan sistem kamera siri nombor baharu realme untuk menemui kemungkinan besar untuk fotografi bandar. Mereka juga akan menyertai realme untuk pertandingan fotografi yang dihadapi pengguna untuk berkongsi dan memberi inspirasi kepada gambar yang lebih kreatif untuk pengguna realme. Gambar yang ditangkap oleh jurugambar Lonely Planet menggunakan siri nombor baharu realme akan disertakan dengan tera air Lonely Planet yang ditampilkan. Tambahan pula, realme menawarkan tiga penapis bergaya – Sinematik, Renyah dan Tenang – sesuai untuk merakam momen secara bebas dan mencipta fotografi bandar yang sesuai dengan cerita.

Selain pengalaman pengimejan lompat ke hadapan, realme turut membawa reka bentuk lompat ke hadapan kepada siri Number dengan reka bentuk induk. Membawa konsep reka bentuk yang lebih tinggi, ketukangan dan bahan kepada khalayak global yang lebih luas golongan muda. Kali ini, reka bentuk bersama studio reka bentuk realme dengan bekas pereka cetakan GUCCI, Matteo Menotto, untuk penampilan telefon baharu siri Number yang akan datang. Dia telah mencipta cetakan untuk kerjasama ini berdasarkan ideanya tentang Milan, yang diperoleh daripada seni bina dan cerita sejarah ibu kota fesyen. Melalui kerjasama antara realme dan pereka Matteo, realme menyasarkan untuk menyediakan pengguna dengan pengalaman visual dan pengguna yang menyepadukan budaya fesyen Milan ke dalam produk teknologi.

realme akan menganjurkan Pameran Eksplorasi Bandar untuk menemui kemungkinan besar untuk fotografi bandar. Pameran itu akan memperkenalkan 8 karya jurugambar Malaysia yang berpengalaman di Kedai Alat Tulis Warisan 100 Tahun. Selain itu, 3 produk baharu eksklusif akan dipamerkan lebih awal untuk orang ramai turut merasai. Orang ramai dialu-alukan untuk melawat pameran dan mengambil bahagian dalam sesi pemberian hadiah untuk memenangi produk baharu.

Berikut adalah butiran pameran:

Tarikh: 12 – 25 Julai 2023

Masa: 10 pagi – 9 malam

Venue: 169, Jalan Tun HS Lee City Centre, 50000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Jadilah sebahagian daripada acara yang bermakna ini dengan meneroka dengan realme dan berseronok! Sila nantikan realme Malaysia untuk maklumat lanjut mengenai berita akan datang.

 

Bawah Artikel
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments