Jenama teknologi mudah alih global OnePlus hari ini mendedahkan OnePlus Nord 3 5G dan OnePlus Nord Buds 2r. Yang pertama ialah telefon kelas pertengahan yang penuh dengan teknologi terulung yang memberikan penggunanya hampir semua perkara yang mereka boleh minta, manakala yang kedua direka untuk merevolusikan pasaran stereo wayarles (TWS) sebenar kerana ia direka untuk menyampaikan keterlaluan prestasi bass dengan ketahanan tanpa beban, semuanya pada harga yang sangat berpatutan.

OnePlus Nord 3 5G

“Produk OnePlus Nord adalah mengenai menggabungkan ciri peneraju industri dengan harga yang mencabar industri, jadi saya teruja orang ramai akan dapat mengalami OnePlus Nord 3 5G tidak lama lagi,” kata Kinder Liu, Presiden dan COO OnePlus. “Dengan gabungan prestasi yang berkuasa, reka bentuk yang cantik, perisian yang pantas dan lancar serta harga yang menarik, OnePlus Nord 3 5G benar-benar merangkumi komitmen kami untuk
memberikan pengguna kami pengalaman yang terbaik.”

OnePlus Nord 3 5G ialah telefon OnePlus Nord paling berkuasa, menggabungkan prestasi pantas dengan fotografi yang mempesonakan dan reka bentuk OnePlus yang cantik dan abadi.

Penaja Bersama

Sebuah karya seni yang elegan dan bersahaja

OnePlus Nord 3 5G telah direka bentuk untuk membantu anda menonjol dalam apa jua keadaan dan menampilkan reka bentuk tulen dan menarik perhatian lengkap dengan penarafan IP54. Di bahagian hadapan telefon adalah paparan AMOLED Super Fluid 6.74-inci 120Hz yang cantik rata dengan 450 piksel per inci dan kecerahan sehingga 1450 nits, bermakna apa sahaja yang anda lihat akan kelihatan menakjubkan, di mana sahaja anda berada. Skrin dikelilingi oleh beberapa bezel terkecil pada mana-mana telefon pintar, berukuran hanya 1.46mm pada setiap sisi skrin dan 2.31mm di bawahnya, dan tanpa keliling plastik hitam yang sering dilihat pada telefon pintar julat pertengahan. Ini memberikan OnePlus Nord 3 5G rasa yang lancar dan nisbah skrin-ke-badan sebanyak 93.5%.

Bahagian tepi telefon, berukuran hanya 8.15mm, mengandungi OnePlus Alert Slider yang legenda serta pembesar suara stereo dwi yang menampilkan pemacu Dirac dan dilengkapi dengan pensijilan Hi-Res Audio dan Dolby Atmos, memberikan bunyi berdebar-debar untuk
pergi dengan tanah- memecahkan visual.

Di bahagian belakang OnePlus Nord 3 adalah kamera peringkat perdana, disarung dalam reka bentuk abadi yang kelihatan hebat dalam 1 warna yang tersedia. Misty Green terasa licin tanpa cela di tangan dan didatangkan dengan tekstur kaca berkilat.

Perkakasan peringkat perdana

OnePlus Nord 3 5G yang hebat prestasinya dikenali sebaik sahaja anda menghidupkannya. Di tengah-tengah OnePlus Nord 3 5G ialah cipset MediaTek Dimensity 9000 4 nanometer okta-teras, dipilih untuk gabungan kelajuan unggul dan pengurusan hayat bateri yang
cemerlang. Berbanding dengan OnePlus Nord 2T 5G, Dimensity 9000 memberikan Nord baharu 42.9% prestasi CPU yang lebih baik dan peningkatan prestasi GPU 58.6% yang besar, menjadikannya raksasa permainan, menjalankan permainan intensif grafik seperti mimpi.

Selain itu, terima kasih kepada teknologi kuasa dan kecekapan tenaga MediaTek serta Penstabil Kadar Bingkai GPA OnePlus sendiri dan enjin HyperTouch, OnePlus Nord 3 5G memberikan pengalaman permainan yang lancar sambil bertindak balas serta-merta kepada arahan anda. OnePlus juga telah memberikan OnePlus Nord 3 5G 16GB LPDDR5X RAM yang digabungkan dengan perisian RAM-Vita OnePlus, bermakna telefon boleh menyimpan sehingga 44 aplikasi pada masa yang sama.

OnePlus Nord 3 5G juga boleh memastikan dirinya hidup untuk tempoh yang panjang berkat pengurusan bateri dan sistem pengecasan SUPERVOOC. Selepas mendengar komunitinya, OnePlus telah melengkapkan OnePlus Nord 3 5G dengan bateri 5000 mAh – lebih 10% lebih besar daripada yang terdapat dalam OnePlus Nord 2T 5G. Ia juga dilengkapi dengan Enjin Kesihatan Bateri untuk memberikan jangka hayat kitaran hayat sehingga 1600 kitaran pengecasan, setara dengan pengecasan penuh – dan nyahcas sepenuhnya – bateri telefon setiap hari selama lebih daripada empat tahun. OnePlus Nord 3 5G juga menampilkan pengecasan SUPERVOOC 80W, mengambil bateri daripada 1-100% dalam masa setengah jam dan mempunyai cip pengurusan pengecasan yang ditempah khas untuk memastikan telefon anda mengecas dengan pantas sambil kekal sangat selamat dan sangat sejuk.

Turut membantu memastikan telefon tetap sejuk ialah sistem penyejukan peringkat perdana, berukuran 4129.88mm2, menampilkan teknologi grafit berprestasi tinggi dan ruang wap yang besar.

Pengimejan sempurna dalam apa jua keadaan

OnePlus Nord 3 5G ialah kuasa fotografi dan menampilkan beberapa perkakasan dan perisian pengimejan yang sama yang dilihat dalam peranti perdana OnePlus 11 5G yang dilancarkan sebelum ini.

Sensor kamera utama pada OnePlus Nord 3 5G ialah Sony IMX890 50-megapiksel OnePlus 11 5G, lengkap dengan penstabilan imej optikal, ditala untuk memberikan hasil pengimejan yang hebat setiap masa. Dan apabila tahap cahaya menjadi rendah, OnePlus Nord 3
5G juga dilengkapi dengan TurboRAW Night, algoritma yang dibangunkan OnePlus yang menghasilkan fotografi malam yang menakjubkan dengan mengambil berbilang foto dalam sekelip mata dan menggunakan AI untuk mengurangkan hingar, meningkatkan kecerahan dan menggabungkannya menjadi satu. pukulan yang menakjubkan.

OnePlus Nord 3 5G bukan sahaja mencuri kepintaran fotografinya daripada OnePlus 11 5G. Ia juga menggunakan cipset MediaTek Dimensity 9000 untuk melakukan keajaibannya sendiri, termasuk mempunyai permulaan kamera yang pantas dan mengurangkan masa daripada menghidupkan kepada mengambil gambar pertama anda. Chipset Dimensity 9000
digabungkan dengan perisian OxygenOS OnePlus juga mengakibatkan kelewatan yang dikurangkan dalam pratonton foto malah membolehkan OnePlus Nord 3 5G menyokong videografi 4K 60 bingkai sesaat, yang pertama untuk julat OnePlus Nord.

Pengalaman pengguna Lagenda Pantas dan Lancar, lebih lama

OnePlus Nord 3 5G juga mendapat manfaat daripada tumpuan melampau OnePlus untuk memberikan pengguna pengalaman yang pantas dan lancar apabila mereka menggunakan telefon mereka. Telefon ini dilancarkan dengan OxygenOS 13.1, versi terbaharu sistem pengendalian OnePlus, yang memberikan pengurangan 40% dalam penggunaan kuasa aplikasi dan pemasangan aplikasi 15% lebih pantas daripada OxygenOS 12. OnePlus juga telah mendengar komunitinya dan akan memastikan Nord 3 5G juga akan menerima tiga kemas kini perisian Android utama dan empat tahun penuh kemas kini keselamatan yang, apabila digabungkan dengan penarafan TÜV SÜD 48-Month Fluency A, bermakna OnePlus Nord 3 5G akan sama baik untuk digunakan dalam tempoh empat tahun seperti hari ini.

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments