Atas Artikel

MALAYSIA, 21 Mac 2023 – realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di dunia,hari ini secara rasmi mengumumkan realme C55 – akan debut di Malaysia pada 28 Mac 2023. realme mengumumkan peningkatan strategik pada Siri C secara rasmi lebih awal, dan kini yang pertama C55 yang dinaik taraf tiba dengan ciri terbaik segmen dalam kamera, memori storan dan pantas caj.

realme C55 menyampaikan kamera 64MP terbaik dalam segmen dan merupakan Siri C yang pertama produk untuk menampilkan sensor peringkat perdana dengan saiz piksel besar 0.7μm dan optik 1/2″ format, iaitu penderia yang sama digunakan pada realme GT Master Edition.

realme C55 menampilkan sehingga 16GB RAM dinamik dan 256GB ROM, iaitu sekarang
storan terbesar dalam segmen, memberikan pengalaman pengguna yang lebih lancar dan jangka panjang. Kali ini, C55 meningkatkan prestasi bateri dengan pengecasan SUPERVOOC 33W terpantas segmen tersebut.

Selain itu, realme mengesahkan bahawa C55 akan menjadi produk pertamanya yang menampilkan “Mini Kapsul,” yang boleh menyesuaikan diri secara bijak dengan paparan dan boleh dililit di sekeliling punch-potongan kamera lubang.

realme meletakkan Siri Cnya yang dinaik taraf sebagai “juara segmen”, bertujuan untuk
menyampaikan ciri peneraju segmen yang melampaui jangkaan untuk meningkatkan tahap pengguna pengalaman.

Mengenai realme:

realme ialah sebuah syarikat teknologi pengguna global yang baru muncul yang mengganggu pasaran telefon pintar dan AIoT dengan menjadikan teknologi canggih lebih mudah diakses. Ia menyediakan rangkaian telefon pintar dan peranti teknologi gaya hidup dengan spesifikasi premium, kualiti, dan reka bentuk penetapan trend kepada pengguna muda pada harga yang berpatutan.

Ditubuhkan oleh Sky Li pada 2018 dan didorong oleh semangat “Dare to Leap”, realme telah menjadi salah satu daripada 5 pemain telefon pintar terbaik dalam 30 pasaran global dalam masa tiga tahun sahaja, dan realme telah memasuki 61 pasaran di seluruh dunia, termasuk China dan Asia Tenggara, Asia Selatan, Eropah, Timur Tengah, Amerika Latin dan Afrika, serta mempunyai pangkalan pengguna global melebihi 140 orang juta.

Untuk maklumat lanjut, sila layari https://www.realme.com/my/.

Bawah Artikel

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments