Portal No More Ransom Menawarkan Decryptor Ransomware Secara Percuma

Semua yang kita perlukan disimpan dalam peranti digital, seperti komputer peribadi, komputer riba dan telefon bimbit, yang mengandungi maklumat penting mengenai kehidupan peribadi dan profesional.

Digitalisasi telah mewujudkan persekitaran hidup fleksibel yang memberikan kita kebebasan untuk mengakses alam semesta maklumat dengan mudah.

Ia juga memberi kita ruang untuk menyimpan beratus-ratus ribu fail yang berbeza: gambar anak² dan haiwan peliharaan, tiket elektronik, projek², matriks penting yang telah kita kerjakan selama berminggu², arkib yang dipenuhi dengan pengetahuan dan kenangan selama puluhan tahun.

Namun, ransomware membolehkan penjenayah mencuri semua ini dalam sekelip mata. Itulah sebabnya sangat penting untuk berhati-hati, cakna dan melindungi dunia digital anda.

Decryptor yang terdapat di repositori No More Ransom telah membantu lebih daripada enam juta orang dalam memulihkan fail mereka secara percuma.

Ini menghalang penjenayah memperoleh hampir satu bilion Euro melalui serangan ransomware. Ketika ini ia menawarkan 121 alat decryptor percuma yang dapat menyahsulit 151 varian ransomware.

Portal ini tersedia dalam 37 bahasa dan boleh diakses di pautan: https://www.nomoreransom.org/en/index.html

Murung Mohowongso
Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x