More

  Opera VPN Bakal Ditamatkan Dan Diganti Dengan SurfEasy

  Opera VPN mungkin bukan pilihan saya untuk mendapatkan perlindungan total di internet, tetapi ia menjadi pilihan terbaik dalam pelbagai servis VPN kategori percuma yang ada.

  Ini semua tidak lama, kerana servis ini akan ditutup. Apa juga sebabnya, tidaklah diberi tahu, tetapi laman sesawang Opera VPN menggalakkan penggunanya untuk mendaftar akaun baru dengan SurfEasy.

  Mana-mana pengguna yang pernah melanggan plan Opera VPN Gold, akan mendapat langganan SurfEasy Ultra secara automatik selama setahun.

  Ini tidak menghairankan, kerana VPN terbina dalaman yang ada pada opera juga adalah VPN sama yang telah dikendalikan oleh SurfEasy.

  Jika anda berminat untuk menggunakannya, anda bolehlah mendaftar akaun secara percuma di sini: SurfEasy

  Arya Putrahttps://omghackers.com/
  A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  1 komen

  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  Oldest
  Newest Most Voted
  Inline Feedbacks
  View all comments
  AY XPro

  Lepas kampung tergadai. Ini cerita Pak Kaduk nak tutup kedai. Bukan sebab tak pandai. Saja nak memandai. Tinggalkan bangkai. Tengok Opera Max, Samsung pun masih lagi pakai. Cukup2 sudah kita ni tempatnya mencuba try. Lepas ni bolehlah buat pula Opera VPN versi tunai …

  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: