Opera Melancarkan Pelayar Web Gaming Pertama Dunia Untuk Platform Mobil

Korang gamer? Selalu guna Twitch? Nak kan pelayar web yang memenuhi keperluan korang selaku gamer?

Jangan serabut. Opera kini sudah ada pelayar web yang pastinya akan dapat memberikan apa yang korang mahu, terutamanya pada peranti telefon pintar.

Pelayar tersebut dipanggil sebagai Opera GX Mobile, dan ia terdapat untuk platform Android serta iOS.

Dengan Opera GX Mobile, pengguna akan mendapat navigasi tersuai bersama Fast Action Button (FAB) dan getaran dari haptic feedback. Terdapat pelbagai tema sesuai dengan warna ceria untuk para gamer, dari GX Classic, Ultra Violet, Purple Haze, dan pelbagai lagi.

Selain itu, ada juga GXCorner, iaitu bahagian yang menempatkan berbagai kemas kini dan berita berkaitan dengan permainan.

Pengguna boleh mendapatkan bermacam jenis tawaran dan pautan ke permainan yang dijual. Gamers tidak akan ketinggalan lagi untuk mengikuti perkembangan dunia permainan.

Kemudian, Opera GX Mobile mempunyai ciri ‘Flow‘, iaitu ciri yang membenarkan pengguna untuk menyelaraskan pelayar web di telefon dan desktop dengan hanya mengimbas kod QR yang dipaparkan pada pelayar desktop.

Flow juga membolehkan pengguna untuk menghantar fail, pautan, video YouTube, gambar, dan nota, serta akses kepadanya pada bila-bila masa di peranti yang sudah terhubung.

Seterusnya, ia sudah tersedia dengan penyekat iklan, dan VPN.

Muat turun:

Desktop

Android

iOS

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x