More

  OnePlus Buds Z2 Akan Hadir Dengan Fungsi Pembatalan Bunyi 40dB

  OnePlus sudah menempatkan diri dalam pasaran TWS dengan keluaran TWS bajet mereka, OnePlus Buds Z. Model pertama Buds Z ini menerima sambutan yang memberangsangkan kerana dijual dengan tanda harga yang mampu milik.

  Terbaru, maklumat tiris menunjukkan OnePlus mula memasarkan model kemaskini kepada Buds Z mereka, OnePlus Buds Z2. Maklumat jualan Buds Z2 menunjukkan Buds Z2 akan hadir dengan fungsi pembatalan bunyi sehingga 40dB.

  Rekaan pada Buds Z2 juga dilihat mengalami perubahan. Rekabentuk TWS dipendekkan dengan lebih ergonomik untuk pemakaian. Bekasnya juga masih lagi mengekalkan rekaan bujur seperti OnePlus Buds Z.

  Kotak OnePlus Buds Z2 masih lagi mengekalkan roka dan rekabentuk sama. OnePlus memilih untuk menggunakan plastik berkilat bagi bekas OnePlus Buds Z2 dengan penjenamaan yang lebih agresif pada bahagian penutupnya.

   

  Ia akan hadir dalam dua warna, hitam dan putih. Masa main bagi kedua-dua belah TWS ini dikatakan mampu mencapai 7 jam dengan fungsi ANC ditutup. Ia akan dilancarkan bersama dengan model terbaru daripada mereka, OnePlus 9RT.

  OnePlus Buds Z2 dijangka akan dilancarkan di peringkat global pada 13 Oktober 2021 ini.

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: