More

  Mulakan Laman Web Anda Sendiri Bersama Hosting Tempatan Serendah RM50

  Memiliki Laman Web Sendiri Kini Lebih Mudah Dan Murah Dengan Hosting Tempatan Dari Kinetic Innovative Technologies

  Seiring dengan kemajuan dan evolusi industri 4.0, memiliki laman web sendiri boleh dikatakan wajib bagi setiap syarikat dan juga individu yang ingin menyediakan perkhidmatan samada berbayar atau tidak. Begitu juga bagi mereka yang ingin menjalankan gerakan atau persatuan NGO, tidak kira sama ada berasaskan keuntungan atau tidak. Memiliki laman web adalah hampir satu kewajiban di zaman ini seiring dengan arus pemodenan.

  Bayangkan, anda ingin memohon pekerjaan dengan sesebuah syarikat. Ataupun, anda ingin melanggan suatu servis daripada individu. Tidak dapat tidak, anda pasti akan “Google dahulu” untuk mencari maklumat. Begitu juga sekiranya anda ingin menjalankan atau menyumbang kepada sesuatu kempen atau tabung derma. Pastinya ia akan berjalan lebih lancar dan teratur sekiranya dijalankan pada sebuah portal laman web.

  Dahulunya, hosting laman web tersangat mahal bagi mereka yang tidak mempunyai bajet yang besar. Kebanyakannya juga terdiri daripada penyedia daripada luar negara. Oleh itu, harga hosting dan domain yang mahal akan bertambah mahal kerana nilai pertukaran matawang.

  Masalah komunikasi juga akan menjadi masalah utama sekiranya laman web anda mengalami masalah. Sangat sukar untuk mendapatkan sokongan daripada penyedia servis kerana faktor zon masa yang berbeza dan juga perbezaan bahasa. Lebih buruk lagi, pelayan pelanggan mereka juga tidaklah fasih sangat dengan bahasa inggeris. Jadi akhirnya, bercakaplah anda seperti ayam dan itik.

  Terima kasih diucapkan kepada Kinetic Innovative Technologies kerana telah menaja laman web OMG! Hackers? melalui laman hosting mereka, omg-host.com. Setakat ini, kami sangat berpuas hati dengan kelajuan server mereka yang mampu melayan trafik sehingga 5000 pembaca sesaat.

  Kelebihan lain yang anda akan terima sekiranya anda menghost laman web anda dengan omg-host adalah jaminan keselamatan laman web. Dengan omg-host, anda mendapat perlindungan spam, malware, DDOS dan juga web hacking melalui BitNinja Cloudlinux yang diberi percuma dengan setiap langganan. Ini terbukti berkesan ketika serangan DDOS ke atas laman web kami daripada Indonesia dahulu. Kami telah beralih daripada Namecheap ke omg-host dan laman web kami telah pulih semula.

  Omg-host juga menyediakan khidmat sokongan pelanggan 24 jam. Anda boleh berhubung terus dengan mereka pada bila-bila masa untuk menyelesaikan sebarang isu pada laman web anda. Tidak kiralah masalah DDOS, laman web tidak boleh dicapai, masalah dengan kod HTML ataupun masalah-masalah lain yang berkaitan. Mereka akan membantu anda sebolehnya. Yang penting, mereka faham Bahasa Melayu jadi komunikasi tersangat senang dan mudah.

  Berikut adalah pelan mereka. Dengan semurah RM50 setahun, anda boleh dapatkan 5GB ruangan simpanan, 50GB bandwidth, 5 domain tambahan dan 10 emel peribadi percuma bersama perlindungan BitNinja Cloudlinux. Termurah di pasaran! Yang penting, ia produk tempatan.

  Untuk masa terhad, dapatkan pakej kombo RM100 : Dapatkan di sini

  • CPanel Litespeed dengan ruangan simpanan 5GB
  • Domain .com
  • Kineticpay payment gateway serendah RM0.70sen per transaksi FPX
  • Pengaktifan segera! Bayar dan terus guna.
  • Percuma 10 template e-commerce. Boleh pilih dan guna dengan tutorial.
  • Tambahan RM1600 sekiranya anda ingin menambah integrasi e-commerce di platform Android dan iOS.

  Layari :

  https://omg-host.com/

  https://kineticpay.my

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: