A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Baru sahaja kita dapat tahu yang unifi menawarkan unifi Plus Box, sekarang Maxis pula mula menawarkan Zerolution bersama Apple TV 4K 64GB, dan juga percuma langganan Apple TV+ selama setahun!

Anda rasa saya ada masa untuk menulis lebih panjang?

Anda betul. Silalah skrol ke bawah untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai plan ini.

Plan ini hadir untuk kelajuan serendah 30Mbps, hinggalah kepada plan premium mereka iaitu 800Mbps.

Apa yang menarik, setiap plan hadir dengan pilihan untuk mendapatkan tambahan Mesh WiFi sebanyak RM25 sebulan bagi plan 30Mbps hinggalah kepada plan 300Mbps, manakala untuk plan 500Mbps dan 800Mbps masing-masing diberikan sahaja Mesh WiFi tersebut secara percuma.

Terus kepada tajuk, MaxisONE Home Fibre tidak mahu kalah dengan unifi Plus Box, iaitu Android TV Box yang ditawarkan oleh unifi. Maxis meletakkan Apple TV 4K sebagai sandaran dalam pertempuran plan kali ini di mana untuk plan 30Mbps hingga 300Mbps, ia dimasukkan ke dalam pakej Zerolution dengan bayaran bulanan sebanyak RM39 yang akan disertakan bersama langganan Apple TV+ selama setahun.

Bagi plan 500Mbps dan 800Mbps, kedua-dua Apple TV 4K dan Apple TV+ diberikan kepada pelanggan dengan nilai Zerolution sebanyak RM1 sahaja!

Memang tak dapat disangkal lagi, walaupun plan ini nampak mahal, tetapi sekiranya mampu, apa yang diperoleh dari tawaran ini adalah satu langganan berpakej premium yang jarang-jarang didapati dari telco ini.

Apple TV 4K, rumah saya sedang menanti kehadiran kamu. Marilah. Tapi TV saya full HD saja.

Untuk anda yang berminat hendak melanggan, bolehlah ke pautan ini: MaxisONE Home Fibre.

Klik pada ‘Register interest now’.