A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Maxis Bhd telah melancarkan Hotlink Postpaid Flex Plus yang dilengkapi dengan peranti dan lebih banyak data.

Pelanggan yang mendaftar untuk Hotlink Postpaid Flex Plus kini boleh memiliki peranti Vivo Y81i dengan hanya membayar RM1 atau Vivo Y85 pada harga RM199, dengan bayaran pendahuluan yang diperlukan untuk kedua-dua peranti.

Dengan hanya RM60 sebulan, pelan termasuk Internet berkelajuan tinggi 10GB pada rangkaian 4G, beserta panggilan dan perkhidmatan pesanan ringkas (SMS) tanpa had kepada semua rangkaian.

Hotlink Postpaid Flex bermula dari RM30 sebulan, dengan panggilan tanpa had dan SMS kepada semua rangkaian dan 1GB Internet berkelajuan tinggi.

Plan ini boleh disertakan dengan Add-On aplikasi data tanpa had dari kategori ‘Unlimited Social’, ‘Unlimited Music’, dan ‘Unlimited Chat’ bermula dari RM5 sebulan.

Anda boleh langgan Hotlink Postpaid Flex ini melalui: Hotlink Postpaid Flex