More

  Legasi Zack Snyder Dalam “Zack Snyder’s Army of the Dead”

  Justice League mungkin akan berakhir, tetapi Zack Snyder belum mati. Selagi hayatnya ada, selagi itulah dia bergelar pengarah filem.

  Army of the Dead” ialah projek terbaru beliau yang akan ditayangkan secara strim di Netflix. Tarikh pelepasan filem adalah pada 21 Mei 2021 (rilisan Amerika Syarikat).

  Kisah berkisar mengenai wabak zombie. Ohhh, tetapi kita mengenali Snyder sebagai pengarah ‘lain dari yang lain’.

  Zombie yang ditonjolkan dalam filem ini bukan zombie ‘bodoh piang’ seperti kebiasaan, sebaliknya zombie ini nampak seperti ada wawasan (bak kata Husin) dan ada ‘pentadbiran’ yang teratur, serta pandai pula berlawan.

  Sedikit petikan sinopsis, berikutan wabak zombie di Las Vegas, sekumpulan tentera upahan menjelajah ke zon kuarantin untuk melakukan pencurian ‘terhebat’ yang pernah mereka terfikir hendak buat.

  Tonton trailer Army of the Dead: YouTube

   

  Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
  Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: