Atas Artikel

Kuala Lumpur, Malaysia, 26 July 2023 – realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di dunia, terus memperjuangkan aspirasi ‘No Leap No Launch’ dengan membawa pengalaman runcit serba baharu melalui Kedai Jenama realme 3.0 yang dinaik taraf di seluruh Malaysia. Meraikan peristiwa penting itu, ia juga menawarkan promosi menarik dan cabutan bertuah.

Membawakan identiti dan semangat jenama realme, Brand Store 3.0 akan menyambut pengunjung dan pelanggan dengan konsep reka bentuk moden yang inovatif dan lompat ke hadapan serta perkhidmatan dan pengalaman runcit yang dipertingkatkan. Brand Store 3.0 mula-mula boleh didapati di empat pusat beli-belah utama, iaitu Pavilion Bukit Jalil, Kuala Lumpur; Sunway Pyramid, Selangor; Palm Mall, Negeri Seremban; dan Ipoh Parade, Perak. Kedai-kedai yang dinyatakan di atas akan membuka pintu mereka pada 29 Julai 2023. Selepas itu, realme akan menaik taraf Kedai Jenama sedia ada kepada Kedai Jenama 3.0.

Selain diskaun istimewa, Waranti Lanjutan 6 bulan, dan Perlindungan Retak Skrin 6 bulan (untuk model terpilih), pelanggan yang membeli produk Realme GT Series, Number Series, C Series dan realme Pad di Kedai Jenama 3.0 berhak mendapat hadiah percuma.

Sila dapatkan butiran di bawah:

Model Hadiah percuma
realme C53 (6+128GB) realme Buds Classic Waranti Lanjutan 6 bulan
realme C55 (8+256GB) realme Buds Classic + realmeow Phone Stand
realme C55 (6+128GB)
realme 11 PRO+ Kotak Hadiah 11 Siri + Patung AMU realme  

Waranti Lanjutan 6 bulan + Retak Skrin 6 bulan

 

 

Waranti Lanjutan 6 bulan + Retak Skrin 6 bulan

realme 11 PRO
realme 10 4G  

Kotak hadiah

 

 

 

 

Kotak hadiah

realme 10 Pro (8+256GB)
realme 10 Pro+ (12+256GB)
realme GT 2 Pro
realme GT Neo 3
realme PAD X T/A
Pad realme (6+128GB) T/A
realme PAD Mini (4+64GB) T/A

 

Untuk menggandakan keterujaan, realme akan mengadakan cabutan bertuah di mana pelanggan yang membeli mana-mana telefon pintar dan tablet boleh berpeluang memenangi hadiah menarik bernilai sehingga RM20,000, termasuk TV realme 50 inci, Buku realme, Realme Pad Mini Wifi , dan banyak lagi.

Sementara itu, 11 pelanggan pertama yang membeli telefon pintar Realme 11 Pro 5G Series dari Brand Store 3.0 boleh membawa pulang hadiah kejutan. 100 pengunjung terawal yang menyertai aktiviti gerai foto juga layak menerima doorgift eksklusif.

Peluang Terakhir untuk Melawat Projek Eksplorasi Bandar realme

Bagi pengunjung yang berminat untuk berkunjung ke Projek Eksplorasi Bandar realme, Pameran itu kini dilanjutkan sehingga Isnin, 31 Julai 2023. Terletak di kedai alat tulis bersejarah berusia 100 tahun di Chinatown Kuala Lumpur, Pameran ini membolehkan pengunjung dan pengunjung menyaksikan evolusi landskap bandar melalui gambar-gambar yang menakjubkan. Ia mengalu-alukan kehadiran lebih 100 pengunjung setiap hari setakat hari ini.

 

*semua hadiah percuma adalah berdasarkan siapa cepat dia dapat

Bawah Artikel
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments