Kaspersky, Syarikat Antivirus Rusia Tidak Terjejas Dengan Sekatan Ekonomi

Kaspersky, sebuah firma antivirus yang berpusat di Moscow, Rusia menjadi tumpuan dalam konflik semasa Rusia. Kaspersky antivirus adalah antara antivirus paling popular di dunia buat masa ini dan digunakan meluas di seluruh dunia.

Menurut jurucakap Kaspersky, Kaspersky buat masa ini tidak terjejas dengan sebarang sekatan ekonomi dan segala urusniaga masih berjalan seperti biasa. Tambahnya lagi, mereka baru sahaja membayar gaji kesemua pekerja mereka di Amerika Utara, Eropah dan Rusia.

Kaspersky dalam kenyataannya juga tetap komited untuk menyampaikan perkhidmatan mereka untuk semua dan akan sentiasa memastikan kemaskini dari semasa ke semasa.
Kaspersky yang sebelum ini sering dikaitkan dengan kerajaan Rusia nampaknya cuba untuk kekal neutral dalam konflik semasa. Pengasas dan pengarah urusannya, Eugene Kaspersky melalui ciapan Tweeternya berharap agar segala keganasan akan berakhir dan penyelesaian secara damai dapat dicapai.

Sumber: CRN

Murung Mohowongso
Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x