More

  Dwayne Johnson Dilaporkan ‘Berkelahi’ Dengan WB Untuk Mengembalikan SnyderVerse

  Kadang-kadang sukar nak faham kanak-kanak, tapi sebenarnya lebih sukar lagi nak faham ego orang dewasa.

  Para peminat Zack Snyder akhirnya mendapat hajat yang mereka ingini apabila Justice League visi Snyder (Zack Snyder’s Justice League – ZSJL) dilepaskan ke HBO Max untuk tayangan.

  Warner Bros (WB) dikatakan tidak berminat untuk menyambung legasi Snyder kerana mereka berhajat untuk ‘move on’ dan beralih ke agenda baru.

  Tetapi disebabkan Justice League menerima sambutan hangat dari peminat dan kritik umumnya, lantas para peminat memulakan kempen baru iaitu #RestoreTheSnyderVerse sebagai usaha untuk mengembalikan visi Snyder dalam DCEU.

  teh

  Sumber dari pelbagai media yang sudah menemuramah orang penting WB, mendapatkan jawapan bahawa mereka mengakhiri keinginan peminat hanya setakat ZSJL sahaja – walaupun slogan mereka yang sering dilaung ialah kononnya mereka mendengar suara peminat.

  Mungkin disebabkan itu, Dwayne Johnson a.k.a DJ a.k.a The Rock, masuk campur dalam hal ini.

  Menurut beberapa maklumat dalaman baru yang menarik dari Small Screen, The Rock dilaporkan bertengkar dengan studio untuk mengembalikan SnyderVerse.

  Beliau merupakan peminat ZSJL, sahabat kepada Henry Cavill, dan telah berusaha bertahun lamanya untuk ‘menentang’ Man of Steel sebagai Black Adam dalam DCEU.

  The Rock juga merupakan peminat watak Jeremy Irons sebagai Alfred, dan sangat inginkan Black Adam lakonannya untuk berkongsi layar bersama orang gaji Batman itu.

  Dwayne Johnson a.k.a DJ a.k.a The Rock dilaporkan telah menghubungi beberapa orang eksekutif di WarnerMedia dan menyatakan minatnya untuk mengekalkan SnyderVerse.

  Terima kasih The Rock!

  Sumber: Small Screen UK

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x
  %d bloggers like this: