More

    Artikel

    Hack Server Anda! – Tips Melajukan Internet Tanpa Menggunakan Perisian

    Salam..entry kali ni aku post khas untuk Eszol a.k.a raar sebab dia yang request entry ni.. (kalau korang nak request kat aku pun tak ada...

    Trafik Matahaw : Evolusi Blogger Tempatan!

    Aku rasa blogger bernama Haw, pemilik kepada blog Matahaw ni tak perlu diperkenalkan lagi..kalau ada juga yang masih belum kenal, klik aje dekat nama...

    Perisian Untuk Menyorokkan IP Asal

    Salam sahabat-sahabat My Hackers Are Here semua..pagi tadi aku ada buat posting mengenai perisian Invisible IP Map..namun, perisian tersebut aku cuma sempat cuba selama...

    Winamp 5.601 Pro Including Keygen

    Salam.. hmm..korang teringin tak memiliki perisian audio player yang paling popular di seantero dunia ni? siapa yang tak tau Winamp? aku rasa siapa yang tak tau,...

    Sandboxie 3.52 Crack

    Ahaaa..kali ni pula aku nak share dengan korang satu perisian yang terlaris di pasaran dari dulu lagi.. dari zaman aku sekolah lagi..apa perisiannya tu? ianya adalah...

    Bagaimana Perisian Antivirus Berfungsi

    Pengenalan Kerana semakin meningkat ancaman dari virus dan program berbahaya yang lain, hampir setiap komputer hari ini dilengkapi dengan perisian antivirus pra-pasang di dalamnya. Bahkan,...

    C.P.R Untuk Komputer!

    Hahaha...korang ingat manusia aje kena C.P.R kalau tengah putus nafas, atau lemas? ni aku nak tanye sikit.. pernah tak PC korang: Hilang button FOLDER OPTION? Task Manager telah...

    Password Hacking/Cracking – Soalan-Soalan Lazim

    Beberapa Dasar-Dasar Asas Password: Kebanyakan akaun pada sistem komputer biasanya mempunyai beberapa kaedah untuk menyekat akses ke akaun itu, biasanya dalam bentuk password. Ketika...

    Bagaimana Untuk Bypass Antivirus Detection Terhadap Keylogger atau Trojan

    Crypter jenis ini ialah UD iaitu undetectable dan bukan FUD (Fully undetectable) kerana ia masih terdeteksi sebagai virus oleh Avira dan Kaspersky. Jadi, kalau...

    Latest articles