Berserk of Gluttony Kini Diadaptasi Ke Anime!

Berserk of Gluttony. Anime isekai/shonen baru yang saya baru tengok. Baru masuk episod 2. Best juga. Hero tak boleh level up kerana skillnya. Skill hero (Gluttony) ini dikategorikan “useless” kerana hanya menyebabkan hero ini sentiasa lapar. Sehinggalah pada suatu hari apabila dia tidak sengaja membunuh seorang perompak, barulah skillnya diaktifkan.

Mula-mula macam hambarlah juga. Hero lembik dan jadi mangsa buli golongan atasan. Klise sungguh untuk genre shonen ni. Tiba-tiba, hero baru tahu rahsia sebenar kuasanya dan menjadi sangat overpowered (OP). Dan bermulalah usaha hero untuk menyembunyikan identiti sebenarnya daripada diketahui watak heroin. Oh hoh, sangat klise! Tapi setakat ini, masih okey lagi. Boleh layan!

Amacam? Korang semua layan anime apa sekarang? Goblin Slayer pun baru mula musim baru tu.

Murung Mohowongso
Murung Mohowongsohttp://omghackers.com
Hobi saya membeli belah atas talian. Ketagih dalam mengumpul gajet dan semua mainan yang tidak mampu dibeli semasa zaman kanak-kanak dahulu. Akan ambil masa minima 2 minggu membaca review dan buat ulangkaji sebelum membeli sebarang produk. Sangat tidak suka berpura-pura dan juga orang yang berpura-pura. Asertif dan introvert, tapi tak pernah biadap. Hubungi saya di [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x