Salam..
Disini Mr.Hac nak buat satu pengumuman..

Kepada semua forumer-forumer tegar SILENT HACKERS, kalian semua usah khuatir, usah risau, usah bimbang..Silent Hackers tidak menghilang, tidak digodam, tidak lupus atau pupus..pihak pengurusan atasan forum sedang berusaha menaik taraf server Silent Hackers..selepas ini Silent Hackers akan kembali, membuat ‘come back’ yang lebih gempar kerana forum akan lebih teguh berdiri diatas servernya sendiri..

Projek-projek ‘mega’ yang bakal dibuat yang disebut sendiri oleh sumber yang boleh dipercayai ialah Silent Hackers akan punya game online sendiri (kalau tak silap, dah lupa maklumat sebenarnya), dan juga beberapa projek lain yang lebih gempar selain Teh Tarik Session (TTS @ perjumpaan sesama ahli forum), membuat baju forum Silent Hackers yang semestinya terbaik dan lain-lain lagi..

Jadi..kepada semua forumer Silent Hackers, sabarlah menanti kerana
“Silent Hackers will come back with even more projects and knowledges for all of us!”

Komen Facebook

Comments

  1. no hal Pendekar..
    Silent Hackers bakal membuat projek-projek yang lebih gempar dan lebih bagus dari yang terdahulu..

    Apa yang pasti forum akan lebih mantap dan kukuh..insyaAllah..

  2. utk pengetahuan sume , idan ngn wan tgh struggle utk siapkn server SH .

    hrp sume dpt bersabar n bertenang .

    buat masa ni , bdk2 SH sume lepak kt http://fanfareforum.net .

    yg slalu de sana , v0x , Azrael , fathia , laser king n ramai lg la .

    ak wt comment ni , sbb nk sume sh user x terputus contact sbb SH mungkin akan amik masa utk on blk .

  3. thx pada arya putra coz wat announcement berkenaan sh..
    then kepada user2 sh pon thx coz supporting sh & hope sbr menunggu kemunculan kami semula..
    nk tanya sket pd arya mn dapat sumber sh nk buat game on9 coz aku sndiri pon x pnh dgr & bercadang nk wat game on9 lg..(maybe 1 hr nt akn ada gak)
    nway thx pd semua yg terus memberi sokongan okeh =)
    http://silenthackers.com

  4. @ Hatzwan aku dapat tau pun dari user sh gak..sapa tah namanya akau dah lupa..fathia kot..heheheh..
    alaa..psss..berita kena gempak bro! heheh!

    apa-apa hal pun aku akan tunggu!

  5. @ Hatzwan azrael merajuk dengan aku ke? adoyai..tak kan dia kecik ati kot..sampai delete blog tu!
    aku cakap sikit je, tak marah pun..isk..aku serba salah!

  6. @ arya putra..die x merajuk pon cuma slh pointing redirects url..maybe sbb die lpe nk config mlm td..sbb tu x blh accessed..
    die cuma merajuk kat aku sbb aku tak bk sh lg..hehe

  7. @ Hatzwan lol..
    aku dah risau giler dah..
    tapi masalahnye silentazrael.blogspot.com dah removed..
    itu bukan salah redirect tu bro..itu memang delete blog tuh..huhuhu..

  8. salammm…… knp aq x leh masuk sh ni… dia kate "Website Currently Unavailable" protection by cloundflare…. mcm mane ni =(

  9. tak la arya putra… tp tu duluuu, skrg ni aq dh boleh masuk mcm biase dhhh… berderau darah aq hari tu hehe…. klu jd lagi mcm tu nk buat mcm mane yea ?

Comments are closed.