A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

TM Group telah melancarkan webe, servis data mobil tanpa had kuota internet pada yuran bulanan serendah RM79.

Ketua Eksekutif webe Azizi A Hadi berkata, TM Group mahu mengemaskini/menaiktaraf tawaran penyelesaian kepada sambungan rangkaian di Malaysia, dan bukan hanyak sekadar mengulang semula apa yang telah dilakukan oleh telco-telco lain.

Sebelum ini, webe menawarkan pelan data mobile mereka hanya kepada golongan sasar tertentu, iaitu pengguna sedia ada TM dan P1.

Bayaran bulanan pelan data postpaid 4G LTE webe adalah sebanyak RM79 sebulan, dan hadir dengan kuota data tanpa had, juga panggilan suara dan SMS tanpa had. Servis ini hanya ditawarkan buat pelanggan yang dijemput sahaja. Untuk tethering, webe mengenakan caj tambahan sebanyak RM6 untuk 2 jam tidak termasuk GST.

Bagi pelanggan lain selain jemputan, pelan 4G LTE webe dikenakan caj sebanyak RM199 tidak termasuk GST. Buat sementara waktu ini, servis webe tidak dibuka kepada orang awam, dan kepada sesiapa yang berminat menggunakannya bolehlah mendaftar pada pautan berikut: Daftar webe

Via : Malay Mail Online