TeaTV: Alternatif Terbaik Kepada Terrarium TV!

Bagaimana dengan aplikasi FreeFlix HQ? Adakah anda berpuas hati dengannya? Jika masih belum puas, maka cadangan dari kami juga masih belum berakhir. Oleh itu tanpa melengahkan masa, kita terus sahaja kepada tajuk artikel, iaitu TeaTV.

Jika dilihat pada paparan antaramuka penggunanya, masih lagi ia tidak ubah seperti Terrarium TV.

Ya, berkemungkinan inspirasi reka bentuk antaramukanya memang diambil dari Terrarium TV. Jadi, apakah keistimewaan aplikasi TeaTV ini?

TeaTV memudahkan pengguna newbie untuk mengendalikan aplikasi tersebut. Tidak seperti Terrarium TV mahupun FreeFlix HQ, secara asasnya TeaTV telah meringkaskan menunya, dan tidak lupa juga ia meringkaskan operasi.

Sebagai contoh, jika anda klik pada sesuatu tajuk, anda akan dibawa terus kepada filem yang anda pilih, kemudian apabila klik atau tekan sahaja pada butang main, ia akan terus berikan kepada anda pilihan-pilihan pautan untuk distrim.

Pelbagai pilihan pautan, tak ubah seperti Terrarium TV.

Kemudian, setelah anda pilih, secara automatik pula ia akan paparkan pula menu pilihan seperti gambar di bawah, juga tidak ubah seperti? Ya, anda telah teka dengan tepat, Terrarium TV.

Boleh muat turun terus melalui ADM, yeah.

Tetapi semua ini tidak perlu anda dengan bersusah-payah menetapkannya terlebih dahulu, tidak seperti…? Ya, betul, tidak seperti Terrarium TV. Ini adalah kerana TeaTV telah pun ‘siapkan’ kesemua tetapan seperti sumber sarikata, sumber pautan, dan sebagainya lagi untuk anda.

Menu tetapannya cukup-cukup ringkas, bahkan seakan tidak lagi perlu untuk diubah. Mereka yang baru berjinak dengan aplikasi penstriman pasti akan berasa lega kerana tidak perlu pening kepala dengan pelbagai pilihan tetapan yang kadangkala seperti terlebih teknikal.

Serius, ringkas bukan?

Melalui butang menu kecil di bawah, anda diberi pilihan Discover, Movies, TV Shows, dan Anime. Mudah? Betul, cukup mudah. Buat apa perlu pening kepala, untuk memahami sesuatu aplikasi?

Anda fikir saya ada masa untuk sakit kepala?

Oh maaf, copyright infringement, advertisement by Panadol.

Paparan muka depan yang cukup mudah untuk difahami.

Seperti biasa, jika anda mahu pasangkan aplikasi ini, anda boleh dapatkan ia melalui pautan yang diberikan di bawah:

>>> TeaTV

Juga seperti biasa, jangan dilupa untuk kongsikan artikel ini dengan sahabat handai, makcik pakcik, nenek, atuk, onyang, oppa, annyeonghaseyo, kucing, dan sesiapa sahaja yang anda jumpa ya. Terima kasih dan hastalavista!

Oklah, saya nak layan John Wick. Jumpa lagi di artikel akan datang.

Layan movie dulu gais!
Arya Putra
Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

2 Comments

Apa pendapat anda?

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] FreeFlix HQ, TeaTV, Smart YouTube TV, dan pelbagai lagi alternatif yang setara atau lebih baik darinya telah […]

spot_imgspot_img
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x