realme Melancarkan narzo 50i Prime di Malaysia – Harga Bermula Dari RM429

0
403

realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang di dunia, hari ini memperkenalkan tambahan terbaharunya kepada keluarga narzo – realme narzo 50i Prime, menawarkan pengguna pengalaman peringkat permulaan yang tinggi dengan ciri-ciri luar biasa dalam kategori peringkat harganya. Mengikuti barisan pendahulunya dalam legasi narzo yang menawarkan reka bentuk bergaya, prestasi kukuh dan pemproses berkuasa, realme narzo 50i Prime juga padat dengan ciri untuk pengalaman pengguna yang holistik.

“Kami sangat teruja untuk membawa peminat Malaysia satu lagi peranti peringkat permulaan yang menakjubkan. Kami telah melihat betapa diterima baiknya siri narzo oleh pengguna tempatan kami, dan ini telah memberikan kami keyakinan dan motivasi untuk melangkah lebih jauh dan memenuhi keperluan dan permintaan pengguna kami. Realme narzo 50i Prime tidak akan mengecewakan – dengan reka bentuk yang menakjubkan dan ciri berkuasa, kami teruja untuk membawa peranti ini ke Malaysia, dan kami menantikan keterujaan berterusan peminat kami untuk telefon pintar itu,” kata Crystal Gong, Pengarah Jenama realme Malaysia.

Reka Bentuk Yang Menangkap Kepantasan

Realme narzo 50i Prime dibina dengan badan ultra-slim 182g, 8.5mm dan skrin penuh drop mini 6.5 inci dengan nisbah skrin-ke-badan 88.7%, dan kadar pensampelan sentuhan 120Hz, menawarkan pengalaman visual yang memuaskan kepada pengguna. warna terang dan menyegarkan licin untuk pengalaman yang mengasyikkan. Ini dipadankan dengan Reka Bentuk Jalur Menegak yang menakjubkan, diilhamkan oleh jalur dan garisan di litar lumba, mencerminkan pengejaran kelajuan, tersedia dalam Mint Green dan Dark Blue. Gabungan ciri ini menawarkan pengguna pengalaman dalam tangan yang ditakrifkan semula, dan reka bentuk kulit belakang yang sepadan dengan personaliti berani mereka.

Kuasa Sepanjang Hari dan Tangkapan Foto yang Memukau

Realme narzo 50i Prime juga menawarkan pengguna kuasa penuh selama beberapa hari dengan bateri besar 5000mAh yang bertahan sehingga 45 hari dalam keadaan siap sedia. Dengan Mod Penjimatan Ultra peranti, pengguna masih dapat menggunakan telefon pintar sepenuhnya walaupun pada kuasa rendah – melalui modulasi frekuensi CPU, pelarasan lampu latar dan langkah penjimatan kuasa disasarkan lain, penggunaan kuasa sistem boleh dikurangkan. Melalui ujian realme Lab, Mod Penjimatan Ultra narzo 50i Prime membolehkan pengguna menggunakan kuasa dengan 1.5 jam bersembang, 2.3 jam panggilan dan 4.1 jam mendengar muzik, dengan kuasa bateri pada hanya 5%. Peranti ini juga dilengkapi dengan kamera AI 8MP, membolehkan pengguna menangkap gambar yang tajam dan jelas dengan tangkapan yang menakjubkan. Kamera ini juga dilengkapi dengan apertur f/2.0, kanta 4P, dan zum digital 4X, membolehkan pengguna menangkap imej yang jelas dan jelas.

Ketersediaan dan Promosi

Sempena pelancaran realme narzo 50i Prime di Malaysia, peminat boleh menikmati beberapa promosi masa terhad di Global Lazada Store realme Malaysia pada 8 Ogos 2022 dengan pembelian realme narzo 50i Prime.

Bukan itu sahaja! realme juga mengumumkan Jualan Kilat Hari Narzo 8.8 realme mereka yang akan datang, di mana peminat boleh menikmati promosi istimewa pada Siri narzo kegemaran mereka, daripada narzo 5i, narzo 50A Prime dan narzo 50. Jangan lepaskan semua keseronokan!

Produk  Warna  Harga (RRP)  Ketersediaan 
realme narzo 50i Prime (realme Malaysia’s Global Lazada Store) 
realme narzo 50i Prime (3+32GB) 
 • Mint Green 
 • Dark Blue 
RM429.00 
realme narzo 50i Prime (4+64GB) 
 • Mint Green 
 • Dark Blue 
RM499.00 
realme narzo Day Flash Sale (realme Malaysia’s Official Online Store on Shopee) 
realme narzo 50i (4+64GB) 
 • Mint Green 
 • Carbon Black  
RM499.00 
realme narzo 50A Prime (4+64GB) 
 • Flash Black 
 • Flash Blue 
RM629.00 
realme narzo 50A Prime (4+128GB) 
 • Flash Black 
 • Flash Blue 
RM679.00 
realme 8.8 narzo Day Flash Sale (realme Malaysia’s Official Online Store on Lazada) 
realme narzo 50A Prime (4+64GB) 
 • Flash Black 
 • Flash Blue 
RM659.00 
realme narzo 50A Prime (4+128GB) 
 • Flash Black 
 • Flash Blue 
RM709.00 
realme narzo 50 (6+128GB) 
 • Speed Black 
 • Speed Blue 
RM859.00 

 

Untuk maklumat lanjut mengenai realme narzo 50i Prime, sila layari laman Facebook rasmi realme Malaysia – https://www.facebook.com/realmeMalaysia/.

Bawah Artikel

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments