Atas Artikel

realme, jenama telefon pintar yang paling pesat berkembang, hari ini mengumumkan bahawa realme 11 Pro 5G Series akan datang ke Malaysia pada 20 Julai 2023. realme turut mendedahkan beberapa spesifikasi tentang siri Number. Siri nombor serba baharu ini menampilkan kamera Zum 200 MP 4X pertama di dunia dan reka bentuk yang menampilkan bekas pereka Gucci kepada realme 11 Pro 5G Series.

Kamera SuperZoom OIS 200MP

Sebagai jenama teknologi untuk golongan muda, realme sentiasa percaya bahawa matlamat utama pembangunan imej mudah alih adalah untuk memperkasakan orang ramai. Siri realme 11 Pro 5G direka berdasarkan piawaian imej perdana, dan matlamat utama adalah untuk menjadikan imej perdana tidak lagi unggul daripada orang ramai, supaya semua orang boleh merakam filem dengan bebas.

Dengan kuasa kamera 200MP OIS SuperZoom, realme 11 Pro+ 5G berharap dapat menggalakkan golongan muda meneroka sempadan kreatif dan merakam filem secara bebas. Selain itu, realme 11 Pro+ 5G ialah telefon mudah alih pertama yang dilengkapi dengan teknologi zum kanta tunggal 4×. Resolusi penangkapan dengan zum 4x adalah 242% lebih tinggi daripada model 200MP produk serupa, dengan komposisi yang lebih bebas dan jelas, bebas daripada jarak penangkapan.

realme 11 Pro+ 5G juga didatangkan dengan HyperShot Imaging Architecture 2.0, sangat meningkatkan kualiti gambar semasa merakam objek bergerak. realme 11 Pro 5G juga melonjak ke ciri kamera peringkat perdana, termasuk Super NightScape, Street Photography 4.0, Super Group Portrait dan One Take.

Reka Bentuk menampilkan Pereka Gucci

Studio Reka Bentuk realme, bersama Matteo Menotto – bekas pereka cetakan dan tekstil Gucci, mencipta cetakan untuk kerjasama yang menyepadukan estetika pelbagai fesyen bandar ke dalam reka bentuk luaran Siri 5G realme 11 Pro. Reka bentuk realme 11 Pro 5G memberikan suasana apabila matahari terbit menutupi bangunan di kedua-dua belah jalan dengan kot kuning pucat, dan jalan yang sibuk terbentang ke kejauhan – detik terbaik dalam sehari.

realme 11 Pro 5G Series dibuat dengan kulit vegan laici premium, dan mempunyai tekstur tenunan 3D seperti yang biasa ditemui oleh pengguna baik pada beg dan barang mewah.

Bawah Artikel
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments