Pelancaran Tronsmart Spunky Beat True Wireless Headphones

Baru-baru ini, fon telinga TWS (True Wireless Stereo) telah menjadi trend yang paling hangat dalam kalangan orang muda. Terdapat beribu-ribu reka bentuk, jenama dan gaya yang boleh dipilih dalam pasaran seperti Apple Airpods dan Xiaomi Airdots.

Anda juga boleh beli satu dengan harga murah $10, tetapi bagaimana kualitinya? Selain dari reka bentuk, apa lagi yang boleh anda harapkan dari fon telinga TWS yang berharga $10 sahaja?

Kualiti yang baik? Deep Bass? Kalau anda labur sedikit lebih lagi dari $10, anda boleh dapat model terbaru Tronsmart iaitu Tronsmart Spunky Beat. Anda pasti akan dapat spesifikasi hebat yang diharapkan.

Cip Qualcomm® – Pendengaran Muzik yang Paling Lancar

Percaya tak Tronsmart menggunakan Cip Bluetooth Qualcomm untuk Spunky Beat walaupun harganya begitu murah sahaja? Disebabkan cip ini, Spunky Beat mempunyai sambungan yang lebih stabil, transmisi yang lebih cepat, dan kependaman yang lebih rendah. Anda dapat menikmati kualiti bunyi dan pendengaran yang lebih lancar.

codec aptX ™ – Bunyi Kualiti seperti CD

Aspek fon telinga yang paling penting tentulah bunyi. Tronsmart sentiasa menjalankan penyelidikan supaya menghasilkan fon telinga yang mampu memenuhi standard tinggi para peminat muzik. Oleh itu, Spunky menggunakan codec Qualcomm aptX ™ kerana codec ini boleh menyampaikan bunyi berkualiti seperti CD. Di samping itu, codec ini juga boleh menghasilkan bunyi yang lebih jelas dan bass lebih padu.

Pembatalan Kebisingan – Muzik yang Lebih Jelas

Dengan teknologi Qualcomm® DSP & cVc ™ 8.0, Spunky Beat mempunyai fungsi pembatalan bunyi untuk menghasilkan kualiti audio yang lebih tinggi. Anda tidak akan diganggu oleh persekitaran yang bising apabila membuat panggilan telefon atau mendengar muzik.

Bateri Bertahan Selama 24 Jam – Mendengar Muzik Sepanjang Hari

Kuasa bateri Spunky Beat memang mengejutkan bagi fon telinga yang begitu kecil dan ringan sahaja. Anda boleh menikmati muzik selama 7 jam dengan Spunky Beat dan 24 jam dengan bekas pengecas. Selain itu, Spunky Beat juga boleh mainkan muzik selama 1 jam selepas 5 minit pengecasan pantas.

Kabel Bersepadu – Pengecasan yang Lebih Mudah

Terdapat dua jenis sistem pengecasan yang anda boleh memilih. Anda boleh mengecas Spunky Beat anda menggunakan kabel USB-A atau kabel USB-C yang termasuk dalam pakej fon telinga Tronsmart.

Misi Tronsmart adalah untuk menghasilkan produk yang dapat senangkan kehidupan anda, dan Tronsmart Spunky Beat adalah salah satu dari produk tersebut. Jika anda tengah mencari wireless earbuds yang berkualiti tinggi dengan harga berpatutan, Tronsmart Spunky Beat merupakan pilihan terbaik dalam pasaran!

 

Ia dijangka akan memasuki pasaran Malaysia pada bulan November ini, namun harganya masih belum diumumkan. Tidak perlu bimbang, kerana TWS ini akan ditawarkan pada harga yang berpatutan.

Arya Putra
Arya Putrahttps://omghackers.com/
A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
spot_imgspot_img
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x