Atas Artikel

Sertai Huawei Malaysia dalam meraikan penambahan terbaharu kepada barisan telefon pintar mereka , Huawei P60 Pro! Nantikan buzz dan jadilah sebahagian daripada keterujaan, sertai kami di acara penstriman langsung pada hari Khamis, 11 Mei jam 2:30 PTG MYT melalui Halaman Facebook Rasmi Huawei! Berikut ialah 4 sebab yang menarik untuk memastikan anda tidak terlepas acara pelancaran penstriman langsung yang akan datang, dengan hanya beberapa hari lagi sebelum pendedahan besar itu:

  1. Ultra Lighting XMAGE Camera dengan Intelligent Aperture – dilengkapi dengan apertur fizikal F1.4 terbesar dalam industri, dan memperkenalkan Kumpulan Lens Transmitans Tinggi, yang meningkatkan kadar cahaya yang melalui kanta dengan sangat baik
  2. Rekaan Mutiara Rococo yang Unik – reka bentuk ibu-mutiara yang bergema dengan intipati Rococo yang abadi, unik dan opalescent.
  3. Paparan Lengkung Empat dengan Kaca Kunlun Tahan Lama – diperkukuh dengan Kaca Kunlun HUAWEI, yang diperakui secara rasmi oleh SGS Switzerland dengan rintangan jatuhan kaca 5 bintang.
  4. 88W HUAWEI SuperCharge – terdiri daripada bateri berkapasiti tinggi 4815 mAh , menyokong SuperCharge berwayar 66W dan SuperCharge Turbo berwayar 88W

Selain pengumuman rasmi P60 Pro pada 11 Mei, HUAWEI juga akan memperkenalkan barisan inovasi terobosan, seperti telefon boleh lipat ultra nipis dan ringan, Mate X3, bersama-sama dengan audio terkini dan produk boleh pakai termasuk HUAWEI WATCH Ultimate, HUAWEI WATCH Buds dan HUAWEI FreeBuds 5.

Saksikan semua aksi secara langsung dan saksikan acara pelancaran Huawei P60 Pro pada hari Khamis, 11 Mei jam 2.30 petang. Anda boleh menonton strim langsung di laman web rasmi Huawei atau di saluran media sosialnya melalui Halaman Facebook Rasmi HUAWEI .

Untuk maklumat lanjut, kemas kini atau promosi terkini tentang Huawei , sila lawati Laman Web Rasmi HUAWEI , halaman Facebook Rasmi HUAWEI atau Instagram .

Bawah Artikel

Apa pendapat anda?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments