Atas Artikel

realme, jenama telefon pintar yang berkembang pesat, telah mengesahkan bahawa produk AIoT Leap-forwardnya – realme Pad 2 dan realme Buds Air 5 – akan membuat penampilan sulung mereka pada 30 Ogos 2023 bersama realme 11 5G.

Membawa kepercayaan ‘No Leap No Launch’, realme Pad 2 menawarkan peningkatan terbesar dalam siri Pad realme. Tablet terkemuka segmen direka untuk membawa produktiviti pengguna ke tahap yang lebih tinggi. Melangkah ke dunia tanpa sempadan dan mengasyikkan dengan paparan 11.5 inci realme Pad 2; ditambah dengan kadar penyegaran sehingga 120Hz, ia memberikan pengalaman visual peringkat perdana yang tidak pernah berlaku sebelum ini. Terutamanya, realme Pad 2 menyokong rangkaian LTE, menawarkan kemudahan peringkat seterusnya kepada pengguna.

Mencapai hari yang produktif adalah lebih mudah dengan kapasiti bateri dan storan memori yang besar realme Pad 2. Menghasilkan tablet yang serba baharu ialah bateri besar 8360mAh dan pengecasan pantas 33W; ia juga menawarkan kapasiti memori yang besar sehingga 16GB RAM dan 256GB ROM.

Sementara itu, realme Buds Air 5 menyepadukan tiga teknologi peringkat maksimum pembatalan hingar dalam industri, termasuk Pembatalan Bunyi Aktif 50dB terkemuka di pasaran, Pembatalan Bunyi Panggilan 6 mikrofon, yang menurunkan pengalaman tahap maksimum pembatalan hingar.

Menampilkan reka bentuk dwi pembatalan hingar, fon telinga terbaharu menggunakan pemacu 12.4mm mega titanizing yang dipertingkatkan untuk menyampaikan bass penuh, medan bunyi yang hebat di atas vokal yang jelas. Buds Air 5 realme juga menikmati main balik sehingga 38 jam.

Bawah Artikel
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments