Adsense
Utama Berita OPPO A9 2020: 48MP, Quad Camera, Serta Lensa Sudut Ultra Lebar 119°

OPPO A9 2020: 48MP, Quad Camera, Serta Lensa Sudut Ultra Lebar 119°

0

KUALA LUMPUR, 6hb September 2019 – OPPO, jenama telefon pintar global yang terkemuka, membuat gelombang baru dalam industri telefon pintar dengan pelancaran OPPO A9 2020 mereka. Gabungan kamera utama 48MP, 8MP 119° lensa sudut ultra-lebar, lensa potret 2MP dan mono 2MP, empat lensa ini berfungsi bersama-sama secara maksimum meningkatkan kemungkinan kreatif penggunaan kamera pada apa yang boleh dilakukan.

Kamera tersebut boleh ‘menyesuaikan diri’ dengan pelbagai sudut pemotretan, senario dan persekitaran yang dipilih pengguna, dan menyediakan pilihan foto tambahan untuk pengguna seperti Mode 119° Sudut Ultra Lebar, Ultra Night Mode 2.0, dan Pengindahan AI.

OPPO A9 2020 menawarkan lebih banyak ciri berbanding sebelum ini, dengan 48MP Quad Camera baru dengan lensa Sudut Ultra Lebar, berprestasi tinggi dan menyertakan kapasiti memori 8GB RAM + 128 GB ROM serta bateri 5,000mAh, membebaskan pengguna dari keperluan untuk berkompromi apabila mereka bermain dan meneroka.

Tawaran terbaru OPPO untuk pasaran telefon pintar peringkat pertengahan mempunyai ciri-ciri fotografi yang menakjubkan, reka bentuk yang cantik, dan bateri tahan lama. OPPO A9 2020 akan memberikan nilai yang unik kepada pelbagai pengguna, terutamanya kepada generasi Digital dengan gaya hidup yang pantas bergerak.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk OPPO, sila rujuk kepada:

OPPO Official Website: www.oppo.com/my/
OPPO Official Facebook Page: https://www.facebook.com/malaysiaoppo/
OPPO Official Online Store: https://www.oppo.com.my/categories/Smart-Phones/4
OPPO Official Lazada Store: https://www.lazada.com.my/shop/oppo-electronics/
OPPO Official Shopee Store: https://shopee.com.my/oppo.os

Mengenai OPPO

OPPO adalah jenama peranti pintar global terkemuka. Sejak melancarkan telefon pintar pertama – “Smiley Face” – pada tahun 2008, OPPO telah mengejar sinergi kepuasan estetika dan teknologi inovatif. Hari ini, OPPO menyediakan pelanggan dengan pelbagai peranti pintar yang dipelopori oleh siri Find and Reno, Sistem operasi ColorOS, serta perkhidmatan internet seperti OPPO Cloud dan OPPO +. OPPO beroperasi di lebih dari 40 negara dan wilayah, dengan 6 institut penyelidikan dan 4 pusat R&D di seluruh dunia dan sebuah pusat reka bentuk antarabangsa di London, lebih daripada 40,000 pekerja OPPO didedikasikan untuk mewujudkan kehidupan yang lebih baik untuk para pelanggan di seluruh dunia.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version