A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

TubeMate memang aplikasi yang sangat disukai oleh para penggemar YouTube, khususnya mereka yang suka memuat turun video dari laman tersebut.

Namun jika ada beberapa ciri yang dapat ditambah baik, saya yakin TubeMate jadi pilihan nombor satu di kalangan pengguna. Malangnya aplikasi yang ada jarang sekali dikemaskini, dan kalau ada pun masih mengekalkan ciri lama yang tidak lagi relevan.

Atas sebab itulah wujudnya aplikasi TubeMate versi ‘modded’ ini, terima kasih kepada OsmDroid.

Seperti yang anda dapat lihat, OsmDroid membuat penambahbaikan dan pembaharuan terhadap aplikasi TubeMate yang ‘lama’ dan menjadikan ia lebih baik. Dengan ciri material design yang menambahkan ‘seri’ pada paparan antaramukanya, ditambah pula dengan ciri bebas iklan, hari anda tidak akan menjadi lebih baik dari hari ini setelah anda menggunakannya.

Paling penting terdapat ‘in-app updater’ bagi memastikan anda mendapat kemaskini terbaru tanpa perlu menyemak melalui laman webnya.

Muat turun: TubeMate Modded Material Design AdFree