Free Download Manager Alternatif Kepada IDM

Beberapa bulan yang lalu kami menerima mesej melalui inbox facebook oleh salah seorang pembaca omghackers.com supaya mencadangkan beberapa perisian lain sebagai alternatif selain dari IDM (Internet Download Manager).

Untuk kaki download yang selalu guna IDM tapi ada masalah IDM tidak boleh digunakan disebabkan faktor crack, invalid key atau lain-lain, kami cadangkan anda guna perisian percuma ini pula.

Free Download Manager.

Free Download Manager merupakan ‘download manager’ percuma dan boleh dikatakan paling popular digunakan. Ini kerana ia hampir 90% sama seperti IDM. Dilengkapi dengan fitur built-in, Free Download Manager memaparkan paparan antara muka yang mesra pengguna dan sangat mudah digunakan.

Proses muat turun jadi lebih pantas dengan Free Download Manager. Oh ya, ia juga menyokong 30 bahasa iatu: Macedonia, Serbia, Albania, Kroasia, Korea, Arab, Portugis Brasil, Bulgaria, China Tradisional, China, Ceko, Jerman, Belanda, Perancis, Ibrani, Hungaria, Itali, Poland, Portugis, Brazil, Rumania, Rusia, Slovakia, Spanyol, Swedia, Turki, Uzbek, Yunani, Vietnam, Slovenia dan Persi.

Muat turun sekarang: Free Download Manager

Jangan lupa like dan follow kami di Facebook

Artikel Terkini

spot_imgspot_img

Artikel Berkaitan

spot_imgspot_img