More

  Family Locator: Jejak Ahli Keluarga Anda Dengan GPS Tracker Ini

  Dewasa ini, mungkin ia berbunyi agak klise, kes-kes penculikan semakin menjadi-jadi. Tidak terhad kepada kanak-kanak, orang dewasa juga boleh menjadi mangsa sekiranya profil individu tersebut adalah tinggi dan boleh memberi profit tinggi kepada penculik/penjenayah/penjahat/Penyamun Ali Baba Bujang Lapok.Selain itu, boleh juga dijadikan sebagai sandaran untuk mengesan pasangan yang sedang enak check-in bersama skandal di hotel-hotel bajet mahupun bersantai di Thailand sana bersama cikaro beliau.

  Ehhh, nak jejak skandal yang sedang berulit bersama skandal beliau sendiri pun boleh.

  Errr.. ok, jauh fikirnya tu. Awkward la pulak ayat di atas… Heheheh.
  Tapi, siapalah yang tahu situasi seseorang itu kan? Boleh jadi keterpaksaan atas sesuatu situasi seperti ini menjadikan kita lebih terdidik tentang sesuatu, khususnya teknologi yang sedia ada dalam telefon pintar, selain kebolehan untuk bermain Pokemon GO, ia juga boleh digunakan untuk sesuatu yang lebih profesional.

  Antara ciri aplikasi Family Locator dari Life360 ini ialah ia akan terus membolehkan anda mengetahui lokasi pasangan anda berada, dengan syarat pasangan tersebut perlu ditambah sebagai ahli terlebih dahulu.

  Macam mana nak buat secara senyap-senyap? Itu pandai-pandai hangpa la. Heheh.

  Paling penting sekali, GPS sudah tentulah perlu diaktifkan, sepertimana anda bermain Pokemon GO, maka seperti itu jugalah GPS dan bateri telefon anda akan digunakan (no pun intended).

  Selain menjejak pasangan, ia boleh juga digunakan untuk anda menjejak diri sendiri. Maksud abam, anda boleh lihat trip perjalanan anda pada hari tersebut. Bateri memang macam air sikitlah, tapi seperti ayat abam di atas, kalau anda sanggup dan boleh guna untuk bermain… ahhh kau orang fikir sendirilah. Masing-masing dah besar.
  Contohnya adalah seperti di bawah.
  Mana nak dapat? Nah, muat turun aje melalui pautan Google Play Store ini:
   Family Locator - GPS Tracker
  Klik dengan yakin
  Arya Putrahttps://omghackers.com/
  A regular tech blogger who have passions for cats. I will not put my trust on anybody who hated them, doesn't matter if they are my friends or family. I have a dream where I am the owner of a Cat Cafe. Help me achieve it by hiring me as your reviewer. For any review inquiries, you can contact me at [email protected]

  Artikel Terkini

  Artikel Berkaitan

  %d bloggers like this: