Assalamualaikum The Hykerz dan pembaca-pembaca yang sangat Mr.Hac hargai..

Pada hari ni Mr.Hac nak berkongsi dengan kalian semua tentang satu jenis web browser yang paling hebat Mr.Hac pernah jumpa! Ia lebih hebat dari Google Chrome, Mozilla Firefox, apatah lagi Internet Explorer!
Mr.Hac berani jamin sebab Mr.Hac sendiri dah cuba pakai dan ternyata ia sangat berbeza kerana ia sangat laju, dan sangat memudahkan segala urusan kerja hacking Mr.Hac..

Apakah nama web browser tersebut? ianya adalah Maxthon 3.0!
sebab apa Mr.Hac cakap ia memudahkan kerja hacking? sebab ia mempunyai Notepad Terbina Dalaman secara atas talian (online) dan bagi seorang hacker yang tegar, tiada yang lebih penting dari NOTEPAD!
kemudian kalau Google Chrome, ia mempunyai Ad Block untuk menyekat laman yang menampilkan iklan secara popup atau tampalan yang perlu dipasang (install) terlebih dahulu..namun bagi Maxthon, ia sudahpun mempunyai Perisian Penyekat Iklan Dalaman yang diberi nama AdHunter! ia tidak perlu dipasang lagi!
dan lagi yang lebih menarik, saiz web browser ini sangat kecil..saiznya setelah dipasang pada PC hanyalah 49.99MB berbanding 145MB oleh Google Chrome..wah! dahsyat!

Maxthon 3.0 mempunyai pilihan (options) yang sangat banyak sehingga korang tak mampu menidakkannya..korang semua boleh tetapkan enjin carian seperti bing, google dan lain-lain untuk dijadikan ‘default search engine’, boleh tetapkan proxy sendiri, penampilan dan fungsi yang menyamai Chrome, tidak crash dengan kerap seperti Chrome, tidak lembab seperti Internet Explorer, sangat sesuai untuk HACKERS apatah lagi CRACKERS dan lain-lain, dan lain-lain, dan lain-lain…..(banyak sangat kalau nak buat list beb!)

Jadi korang semua jangan buang masa lagi! cepat pergi muat turun dan cuba browser terhebat ini sekarang! (direkomenkan oleh MY HACKERS ARE HERE!)

Klik Di Sini —> Maxthon 3.0

Jangan lupa lihat juga entry Hac yang ini —> Web Browser Terbaik, Terhebat, Terpantas!

Komen Facebook

Comments

  1. Mr.Hac syorkan guna ESET SMART SECURITY 4..ia ada banyak fungsi yang terkini..tambahan pula ia amat ringan dan tidak menjejaskan prestasi PC seperti antivirus yang lain..
    jangan percayakan majalah yang kerapkali mempromosikan kaspersky, norton, bit defender, kerana mereka dapat komisen!

  2. no problem..try it..i bet u'll like it..komfom..
    cuma mr.hac nak igtkan, apa jua ciptaan yang bersandarkan kepada kepandaian, manusia, ia PASTI ada kelemahan dimana2..
    jangan sesekali merendah2kan perisian yg mr.hac dah rekomenkan kerana nanti jatuh la saham mr.hac~
    muahaha!

    takde la..
    nak kata browser ni laju sgt tu, tak jugak..
    tapi banyak juga la kelebihannya…
    ni dah masuk versi 3.0..
    so nampaknya pasti akan ada penambahbaikan dari segi antaramuka (interface) dan fungsi2 (functions)..
    jadi jangan bimbang..
    cuba aje..

    kalau tak suka, stick with ur current web browser..its that so hard? nope~

  3. emm..terima kasih sudi singgah blog..

    blog saya yang lama tu takde masalah..tp emelnya tu yang saya tak dpt bukak..memanjang je dia kata salah pswrd..padahal saya memang yakin paswrd tu dh betul..

    disebabkan akaun gmail tu tak bole bukak..maka saya tak bole nak akses laa dashboard blog sy tu…nak tak nak terpaksa sy wat yng baru..

    saya pun tak tahu kenapa tetibe pulak dia kata paswrd salah..sebab seblum kejadian tu saya bole je bukak emel tu n akses blog tu..tetibe je tak boleh nak bukak…ASYIK SALAH PASSWRD..tensennn…

Comments are closed.