Salam..sebelum ni Hac ada ajarkan cara untuk hack Facebook dengan menggunakan Fake Login Page dan juga Firesheep..namun ada beberapa masalah untuk kaedah Fake Login Page iaitu kata laluan tidak muncul dalam akaun..

Troubleshooter 1

Sila ikuti langkah-langkah dibawah untuk menyelesaikan masalah anda:

1. Buka Fake.html dengan menggunakan Notepad.

2. Kemudian, tekal Ctrl+F dan cari terma ‘action=’. tukarkan nilainya (value) kepada pass.php. contoh : action=pass.php

3. Savekan fail tersebut. setelah itu, upload kembali dalam web hosting yang telah anda daftarkan dan mulakan kembali operasi hacking anda..

4. Selesai.

Troubleshooter 2

Sesetengah orang merungut akaun mereka digantung setelah melakukan perkara di atas..
sebagai alternatif, sila gunakan —> 000webhost

Sebelum melakukan apa-apa, cuba terlebih dahulu phisher @ fake login page itu. masukkan id dan kata laluan yang direka oleh anda dan lihat sama ada kata laluan sudah berhasil masuk ke akaun anda.

Troubleshooter 3

1. Muat turun —> Facebook Fake Login Page (By My Hackers Are Here)

2. Ekstrak kedua-dua fail. buka fail no 2 iaitu ‘Pass.php’ dan cari http://www.myhackersarehere.com

3. Gantikan kepada http://www.facebook.com

4. Buka akaun di —> t35.com

5. Buka fail ‘Facebook’ dengan notepad dan cari terma ‘action=’. Pilih yang pertama. (tekan Ctrl+F untuk mencari)

6. Anda akan jumpa “/login.php” dan tukarkannya kepada “/(username anda di t35.com)/pass.php.php”

7. Savekan kedua-dua fail tadi.

8. Login ke akaun t35.com anda dan cari button ‘upload’. muat naik kedua-dua fail tadi.

9. Ulang proses penggodaman dengan mencuba fail tersebut terlebih dahulu.

10. Hantarkan pautan (link) itu kepada rakan anda setelah mencubanya.

11. Untuk melihat kata laluan yang telah di masukkan, pergi kepada akaun t35.com anda, dan anda akan dapat lihat terdapat satu fail baru diantara Facebook dan Pass.php

12. Klik padanya untuk melihat segala data yang telah dimasukkan.

Komen Facebook

Comments

  1. hantar link?
    laaa…ko tak upload lagi ke?
    dah upload pasti ada link punya..
    test dulu fake login page yang dah di upload tu
    dengan membukanya..
    hantar link yang tu la..

  2. bro x jadi pon, aku dh upload, klik pastu x kluar serupa mcm FB login page yg real. pastu aku tergantung kat sini:
    5. Buka fail 'Facebook' dengan notepad dan cari terma 'action='. Pilih yang pertama. (tekan Ctrl+F untuk mencari)

    6. Anda akan jumpa "/login.php" dan tukarkannya kepada "/(username anda di t35.com)/pass.php.php"

  3. apehe tergantung plak tu bro?
    ehehe..sabo ye..pelan2..ce explain..
    tak paham tang mana yang tergantung tu..
    apa yang tergantungnya..hehe..

  4. Salam bro, trima kasih sbb tunjuk ajar, aq dh berjaya hack org, tp menggunakan tutorial kat youtube, apapapon trima kasih sifu, moga ilmu sifu akan berguna pada laen masa! 😀

  5. salam bro..aku dh wat sume stop yg ko ajar..n aku dh sign up 0fees..tp xjumpo la nk crik redirect kt ne..thnx bro..=)

  6. salam bro..aku dh wat sume step yg ko ajar..n aku dh sign up 0fees..tp xjumpo la nk crik redirect kt ne..thnx bro..=)

Comments are closed.