Adsense
Utama Durian Buruk Drama Asing The Guest : Syaitan Yang Membunuh

The Guest : Syaitan Yang Membunuh

0

Kisah Iblis Yang Menghasut Manusia

Korang kena layan drama ni. Serius.

Biasanya abam tak layan drama Korea.

Tapi The Guest ni lain dari yang lain.
Dalam drama The Guest, terlalu banyak pembunuhan berlaku, dan banyak juga watak yang membunuh diri.
The Guest

Sekali dah tengok, pasti terpaku dan tak sabar nak tonton episod seterusnya. Kalau hati tak kuat, jiwa tak kental, semangat tak keras, eloklah cari drama lain.

Semuanya – berkisarkan tentang iblis bernama Park Il-do.

Iblis ini dari golongan atau bangsa iblis teratas. Ia mampu mengarahkan golongan bawahan untuk merasuk manusia² yang lemah, iaitu mereka yang dikuasai oleh unsur negatif seperti marah, dendam, dengki, dan sebagainya lagi.

Manusia yang dirasuk akan menjadi gila, membunuh ahli keluarga sendiri atau orang lain, dan di akhirnya mereka akan membunuh diri sendiri dengan menikam mata mereka.

Yoon Hwa-pyung, seorang kanak² lelaki dan juga seorang medium, iaitu manusia yang mampu menjadi perantara antara iblis dan perawat, pernah dirasuk oleh iblis suruhan Park Il-do.

The Guest di Netflix

Choi Yoon, mempunyai abang yang hilang setelah dirasuk, dan Kil-young pula ialah anak kepada seorang detektif.

Setelah 20 tahun, ketiga mereka ditemukan semula apabila Park Il-do mula membunuh kembali!
Saksikan drama berdarah lagi mendebarkan ini, di pautan:

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version