PRISM+ Umumkan Pelancaran Kedai Terbesar Di AEON Mall Tebrau City
AMP Ads
Mobile Ads
Home Berita Siaran Akhbar PRISM+ Umumkan Pelancaran Kedai Terbesar Di AEON Mall Tebrau City

PRISM+ Umumkan Pelancaran Kedai Terbesar Di AEON Mall Tebrau City

0
Mobile Ads

Johor Bahru, 31 Januari 2024 – PRISM+, jenama elektronik pengguna yang terkenal, teruja untuk mengumumkan pembukaan besar cawangan ketujuhnya di Malaysia, di Aeon Mall Tebrau City. Sebagai sebahagian daripada pelancarannya, jenama itu akan menawarkan tawaran kedai eksklusif kepada 50 pelanggan pertamanya, dengan diskaun besar-besaran bernilai sehingga RM500 untuk TV dan monitornya. Kedai baharu itu adalah yang kedua di Johor Bahru, dan akan dibuka kepada orang ramai pada 3 Februari 2024, jam 10 pagi.

Terletak di unit tingkat satu F67&68, Aeon Mall Tebrau City, cawangan baharu itu mempunyai keluasan 1,326 kaki persegi yang mengagumkan, menjadikannya kedai runcit PRISM+ terbesar di Malaysia. Acara pelancaran menjanjikan hari yang menarik yang dipenuhi dengan diskaun dan promosi eksklusif untuk pelanggan.

Untuk menandakan peristiwa itu, PRISM+ menawarkan tawaran hebat kepada 50 pelanggan pertama yang mengunjungi cawangan Aeon Mall Tebrau City pada hari pembukaannya. Promosi istimewa termasuk diskaun yang besar untuk produk popular, menunjukkan komitmen jenama untuk menyediakan elektronik berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan:

  • PRISM+ Q55QE-A 55” 4K Google TV pada harga RM1,499 sahaja
  • PRISM+ Q65QE 65” 4K Android TV pada harga RM2,099 sahaja
  • X340 PRO 100Hz 34” Pemantau Produktiviti Melengkung Ultrawide pada harga hanya RM1,149
  • X490 49” Ultrawide Curved Gaming Monitor pada harga hanya RM2,499
  • X270 180Hz 27” Curved Gaming Monitor pada harga RM599 sahaja

Acara pelancaran besar pada 3 Februari 2024 menjanjikan sambutan untuk pengembangan dan komitmen berterusan PRISM+ untuk menyampaikan elektronik termaju kepada pengguna di Johor. Dengan cawangannya yang bergaya dan luas di Aeon Mall Tebrau City, PRISM+ bertujuan untuk meningkatkan pengalaman membeli-belah untuk pelanggannya.

“Kami berbesar hati untuk mengumumkan pelancaran kedai terbesar kami di Aeon Mall Tebrau City. Ini menandakan peristiwa penting bagi PRISM+ sambil kami berusaha ke arah memenuhi keperluan penonton Malaysia kami dengan lebih baik pada masa membeli-belah runcit luar talian kembali ke hadapan.” kata Eric Kam, Pengarah Negara PRISM+ Malaysia.

Aeon Mall Tebrau City: A Runcit Syurga di Johor Bahru

Terletak di bandar Johor Bahru yang meriah, Aeon Mall Tebrau City berdiri sebagai destinasi membeli-belah utama yang menggabungkan dengan lancar peruncitan bertaraf dunia dengan pelbagai pilihan hiburan dan tempat makan. Pusat beli-belah ini terletak dalam jarak 15 hingga 25 minit pemanduan yang singkat dari Pusat Bandar Johor Bahru. Merentasi kawasan yang luas, pusat beli-belah ini telah menjadi mercu tanda ikonik di rantau ini, menarik penduduk tempatan dan pelawat dengan tawaran yang luar biasa.

Sertai PRISM+ pada 3 Februari 2024, jam 10 pagi, untuk menyaksikan pembukaan besar cawangan Aeon Mall Tebrau City dan memanfaatkan promosi eksklusif bagi elektronik berkualiti tinggi.

Mobile Ads

Apa pendapat anda?Cancel reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version