Jenama elektronik pengguna, PRISM+, hari ini mengumumkan pelancaran kedai terbaharunya di Malaysia di Paradigm Mall, Johor Bahru. Melihat untuk membina
pertumbuhan kukuh pada 2022, di mana ia menyaksikan pertumbuhan hasil tahun ke tahun (YOY) sebanyak 45% dalam pasaran, jenama itu telah mengikuti janjinya untuk mengukuhkan kehadirannya di seluruh negara. Cawangan fizikal terbaharunya di Paradigm Mall adalah yang pertama di luar ibu negeri di Malaysia.

Rancangan jenama untuk melanjutkan kehadiran fizikalnya adalah sebahagian daripada strategi pertumbuhannya. Setelah menambah barisan TVnya bulan lepas dengan TV Google QLED 4K mampu miliknya, PRISM+ akan berusaha untuk melancarkan peralatan rumah pintarnya di Malaysia pada tahun ini.

Eric Kam, Pengarah Negara PRISM+ Malaysia, berkata, Dengan rancangan untuk berkembang ke pasaran perkakas rumah pintar, serta dengan pengguna keluar untuk membeli-belah lebih banyak pasca-pandemik telah menjadi bahagian penting dalam strategi pertumbuhan kami.

Penaja Bersama

Pelancaran kedai terbaharu kami di Johor Bahru merupakan satu lagi peristiwa penting ketika kami berusaha ke arah liputan seluruh negara.”

Untuk meraikan pelancaran kedainya, jenama itu akan menjalankan promosi eksklusif pada pembukaan besarnya pada 10 Jun 2023. Semua promosi pada hari pelancaran adalah sementara stok masih ada:

  • 1x PERCUMA F240n 24” 165Hz Gaming Monitor (Bernilai RM629) untuk sebarang pembelian PRISM+ Q55-QE
  • 55” 4K Android TV pada harga RM1699 sahaja
  • 1x Elevate Stand PERCUMA ( Bernilai RM299) untuk sebarang pembelian X340 PRO
  • Monitor Ultrawide 165Hz 34” pada harga hanya RM1599
  • 1x Lengan Monitor Arc Lite PERCUMA ( Bernilai RM229) untuk sebarang pembelian X240
  • Monitor Gaming 144Hz pada hanya RM599
  • Monitor Produktiviti W220v 2 2” p ada harga hanya RM299 Logitech
  • G502 Hero Wired pada harga RM 129 sahaja

Peminat Logitech G juga akan mendapat manfaat daripada tambahan 15% daripada semua harga promosi.

(Maksimum satu papan kekunci, satu tetikus dan satu set kepala bagi setiap pelanggan. Sementara stok masih ada).

Paradigm Mall (Johor Bahru): Tempat Keseronokan Keluarga dan Gaya Hidup Bertemu

Kehadiran runcit terbaru PRISM+ di Paradigm Mall (Johor Bahru) akan menyaksikan ia menjangkau penduduk pinggir bandar di sekitar Johor. Terletak di hab yang meriah di daerah Skudai, pusat beli-belah ini terletak dalam jarak 10 minit pemanduan yang singkat dari Pusat Bandar Johor Bahru dengan akses terus ke lebuh raya utama. Selain itu, dikenali sebagai salah satu pusat membeli-belah terbesar di wilayah selatan, Paradigm Mall adalah rumah kepada banyak jenama tempatan dan antarabangsa, sekali gus menjadikannya destinasi gaya hidup paling popular untuk keluarga di kawasan itu.

Pada pelancaran, pelanggan akan dapat mengalami secara fizikal semua produk popular PRISM+, termasuk siri TV Google Ultra mampu milik Siri Q 4K QLED Ultra terbaharu yang dilancarkan bulan lepas di pasaran Malaysia, dan banyak lagi yang akan datang apabila jenama itu merancang untuk berkembang ke industri perkakas rumah pintar.

Sebagai tambahan kepada produknya sendiri, outlet itu juga akan menawarkan rangkaian luas peralatan permainan terbaharu Logitech G – termasuk tetikus, papan kekunci dan set kepala, melengkapkan rangkaian monitor permainan mampu milik untuk menjadi kedai sehenti untuk hiburan.

Edward Yeo, Pengurus Negara Malaysia dari Logitech berkata, “ Sebagai jenama peneraju pasaran dalam aksesori pengkomputeran, kami teruja untuk meneruskan perkongsian kami dengan PRISM+ dan menawarkan pengguna penyelesaian yang lebih baik untuk permainan dan produktiviti. Strategi dalam talian ke luar talian jenama itu telah membolehkan kami juga mengembangkan kehadiran fizikal kami di Malaysia.”

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments