Kamera IP Dari Synology Dilancarkan BC500 & TC500
AMP Ads
Mobile Ads
Home Berita Siaran Akhbar Kamera IP Dari Synology Dilancarkan BC500 & TC500

Kamera IP Dari Synology Dilancarkan BC500 & TC500

0
Mobile Ads

Kuala Lumpur, Malaysia — Synology teruja untuk mengumumkan keluaran BC500 dan TC500, kamera peluru dan turet serba boleh semua cuaca untuk pengawasan pintar. Synology BC500 dan TC500 menampilkan keupayaan AI lanjutan, kualiti video yang luar biasa dan penyepaduan yang lancar dengan sistem pengurusan video Stesen Pengawasan.

“BC500 dan TC500 ialah kamera IP yang sangat baik untuk mana-mana perniagaan atau organisasi,” kata Lori Hsieh, Pengurus Produk untuk Kamera Synology. “Menggabungkan kamera ini dengan Stesen Pengawasan Synology memberikan pengalaman pengguna yang tiada tandingan. Daripada penggunaan kepada pemantauan dan pengarkiban rakaman, kefungsian lanjutan dibuat dengan mudah kepada pelanggan, memastikan keperluan keselamatan mereka dipenuhi pada setiap masa.”

Faktor bentuk peluru BC500 (kiri) sangat sesuai untuk pengawasan luar manakala TC500 yang dipasang di siling (kanan) sangat sesuai untuk kegunaan dalaman.

Kamera IP semua cuaca untuk rakaman yang jelas, malam dan siang

BC500 dan TC500 menampilkan penderia 5 megapiksel yang merakam pada resolusi 2880×1620 pada 30 bingkai sesaat (FPS) dan mempunyai sudut tontonan mendatar 110°, memberikan video terperinci dan lancar dengan liputan kawasan yang luas. Dengan penarafan rintangan habuk dan air IP67, jarak penglihatan malam sehingga 30 meter, dan keupayaan HDR berbilang pendedahan, kedua-dua kamera adalah sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran. Mereka membenarkan pengguna memantau koridor dan lorong, ruang terbuka yang besar seperti gudang dan tempat letak kereta, dan persekitaran yang pelbagai seperti muzium pada bila-bila masa sepanjang hari.

AI berasaskan kamera untuk memperkasakan pengawasan pintar

AI pada kamera memastikan privasi data sambil memberikan makluman yang tepat pada masanya dan tepat.

BC500 dan TC500 dilengkapi dengan keupayaan AI pada kamera yang berkuasa yang menyediakan pengguna dengan makluman yang tepat pada masanya dan tepat, membolehkan tindak balas insiden yang lebih pantas. Ciri termasuk Pengesanan Orang dan Kenderaan, Pengesanan Pencerobohan dan Carian Segera membolehkan pengguna mengenal pasti potensi ancaman dengan lebih pasti, menyiasat kawasan yang diminati dengan cepat dan menjejak serta mendapatkan rakaman yang berkaitan.

Direka untuk Stesen Pengawasan, lesen peranti tidak diperlukan

BC500 dan TC500 direka bentuk untuk disepadukan dengan lancar dengan Stesen Pengawasan. Semua konfigurasi kamera dan tetapan rangkaian boleh diuruskan terus dalam persekitaran yang dihoskan NAS Synology. Selain itu, kamera Synology tidak memerlukan pembelian atau pengaktifan lesen peranti Surveillance Station, memperkemas proses persediaan, membolehkan pemindahan mudah dan mengurangkan kos penggunaan.

Penyelesaian pengawasan yang boleh dipercayai dan selamat

Kamera baharu Synology mempunyai storan tepi failover, memastikan rakaman berterusan sekiranya terdapat masalah sambungan. Kemas kini perisian tegar yang mudah dengan jadual boleh dikonfigurasikan membantu pentadbir memastikan kamera ini dikemas kini dengan tampung keselamatan terkini, manakala sokongan HTTPS dan SRTP memastikan keselamatan dan privasi melalui penyulitan strim video dan data.

Kedua-dua BC500 dan TC500 adalah mematuhi NDAA dan TAA.

BC500 dan TC500 mematuhi NDAA dan TAA, bermakna ia memenuhi piawaian dan keperluan keselamatan untuk pemerolehan oleh kerajaan persekutuan AS dan merupakan pilihan selamat untuk pemasang pengawasan dan penyepadu sistem keselamatan.

Kamera Synology BC500 dan TC500 baharu secara ringkas:

 • Keupayaan AI onboard termasuk orang, kenderaan dan pengesanan pencerobohan
 • Carian Segera mempercepatkan carian untuk acara yang menarik
 • 5 MP @ 30 FPS
 • Substrim sehingga 1080p @ 15 FPS
 • Sudut pandangan mendatar 110° lebar
 • IK10 dinilai untuk rintangan hentaman (TC500)
 • Menyokong jadual kemas kini perisian tegar automatik
 • Konfigurasi kamera terus di Stesen Pengawasan
 • Tiada pembelian atau pengaktifan lesen peranti diperlukan
 • mematuhi NDAA dan TAA AS
 • Waranti perkakasan 3 tahun

Ketersediaan

Synology BC500 tersedia di kawasan terpilih mulai hari ini. TC500 akan tersedia mulai April 2023. Tarikh pelancaran berbeza mengikut wilayah. Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://www.synology.com/products/camera-500

Mobile Ads
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version