Garmin Malaysia melancarkan siri jam tangan pintar Lily 2 yang kecil dan
AMP Ads
Mobile Ads
Home Berita Siaran Akhbar Garmin Malaysia melancarkan siri jam tangan pintar Lily 2 yang kecil dan...

Garmin Malaysia melancarkan siri jam tangan pintar Lily 2 yang kecil dan bergaya

0
Mobile Ads

Malaysia, 28 Februari 2024 – Garmin Malaysia hari ini mengumumkan siri Lily 2 – generasi akan datang jam tangan pintar mungil dan bergaya yang menawarkan ciri kesihatan, kesejahteraan dan sambungan baharu. Tersedia dalam dua model, Lily 2 dan Lily 2 Classic, kedua-duanya menampilkan reka bentuk yang elegan dan disegarkan dengan sarung jam tangan logam, serta paparan tersembunyi dengan kanta bercorak unik dan pilihan warna baharu ke hadapan. Dan dengan hayat bateri sehingga lima hari dalam mod jam tangan pintar, pengguna mempunyai banyak masa untuk menikmati ciri baharu seperti skor tidur, aktiviti kecergasan menari dan banyak lagi.

“Siri Lily terkenal dengan elemen reka bentuk yang kecil dan elegan, dan kami berbesar hati untuk memperkenalkan lebih banyak lagi ciri kesihatan dan bersambung kepada barisan bergaya ini. Lily 2 bukan sahaja cukup bergaya untuk apa-apa sahaja dari sehari bekerja hingga keluar malam, tetapi ia boleh memastikan anda sentiasa berhubung dan menjejaki kesejahteraan anda dengan ciri popular yang direka untuk sebarang gaya hidup.” – En. Scoppen Lin, Penolong Pengurus Besar, Garmin Asia.

Reka bentuk yang kecil dan bergaya

Menggabungkan rupa klasik dengan teknologi moden, siri Lily 2 menampilkan sarung jam tangan logam dan kanta bercorak unik yang, dengan ketukan pantas atau pusingan pergelangan tangan, mendedahkan paparan skrin sentuh yang terang. Ia juga menampilkan jalur warna yang cantik – seperti Cream Gold dan Coconut atau Dark Gangsa dan Mulberry dan banyak lagi – ditambah dengan jalur kulit, nilon atau silikon Itali yang boleh ditukar dengan mudah untuk melengkapkan sebarang rupa. Pelanggan boleh membeli tali tambahan secara berasingan, membolehkan mereka menukar rupa Lily 2 mereka dengan mudah.

Lily 2

  • Pemantauan tenaga Bateri Badan: Pantau tahap tenaga sepanjang hari untuk membantu mencari masa terbaik untuk aktiviti dan rehat.
  • Skor tidur: Terima skor untuk kualiti tidur malam tadi, serta cerapan tentang cara melakukan yang lebih baik. Jejaki juga peringkat tidur yang berbeza, kadar denyutan jantung 1 , tekanan, Pulse Ox 2 dan pernafasan.
  • Penjejakan kecergasan: Jejaki langkah, kalori yang terbakar, minit intensiti dan banyak lagi.
  • Program sukan: Tukar senaman dengan apl sukan terbina dalam untuk kardio, yoga, latihan kekuatan dan banyak lagi. Dan gunakan aktiviti kecergasan tarian baharu untuk menjejaki pelbagai gaya tarian, termasuk Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM dan hip-hop.
  • GPS Bersambung: Apabila berjalan, berbasikal atau berlari di luar rumah, sambungkan ke GPS telefon pintar yang serasi untuk mendapatkan statistik penjejakan aktiviti yang tepat.
  • Cadangan amaran gerakkan: Terima peringatan untuk bergerak selepas tidak bergerak seketika dan dapatkan pelbagai pergerakan yang dicadangkan untuk dicuba, seperti guling leher, bengkok sisi, cangkung dan banyak lagi dengan pilihan untuk gerakan duduk.

Bergaya, tetapi tidak dijangka: Ketahui lebih lanjut tentang siri Lily 2 di sini .

Keperluan kesihatan

Direka untuk sebarang gaya hidup, siri Lily 2 bersedia untuk mengikuti statistik kesihatan dan kecergasan yang penting. Siang dan malam, jejaki kadar denyutan jantung, pernafasan, Pulse Ox dan tekanan. Selepas bangun tidur, laporan pagi memberikan pengguna gambaran keseluruhan tidur mereka, kalendar harian, cuaca dan banyak lagi. Semasa tekanan, aktiviti meditasi membimbing pengguna melalui amalan meditasi, manakala aktiviti pernafasan menyediakan teknik pernafasan yang berbeza untuk diikuti terus dari jam tangan. Lily 2 turut menyertakan ciri penjejakan kesihatan wanita, membolehkan pengguna menjejaki kitaran haid dan kehamilan mereka sambil turut mendapat pendidikan senaman dan pemakanan.

Sentiasa berhubung

Untuk kehidupan semasa dalam perjalanan, siri Lily 2 serasi dengan telefon pintar Apple atau Android supaya pengguna boleh menerima e-mel, mesej teks dan makluman terus pada jam tangan mereka. Ciri keselamatan dan penjejakan boleh membantu memberikan ketenangan fikiran; contohnya, apabila Lily 2 digandingkan dengan aplikasi telefon pintar Garmin Connect, mesej dengan nama dan lokasi pengguna (jika ada) boleh dihantar kepada kenalan kecemasan yang telah dipilih terlebih dahulu jika insiden dikesan 3 . Apabila dipasangkan dengan apl Garmin Connect, pengguna juga boleh melihat data kesihatan dan kecergasan mereka, berhubung dengan rakan dan mengambil bahagian dalam cabaran—semuanya secara percuma.

Tersedia sekarang, Lily 2 mempunyai cadangan harga runcit RM1,290, manakala Lily 2 Classic bermula pada RM1,450. Semuanya akan tersedia di Shopee , Lazada , AECO e-store , Garmin Brand Stores dan semua peruncit sah.

Kejuruteraan di dalam untuk kehidupan di luar, produk Garmin telah merevolusikan kehidupan untuk pelari, penunggang basikal, perenang dan atlet dari semua peringkat dan kebolehan. Komited untuk membangunkan teknologi yang membantu orang ramai kekal aktif dan meningkatkan prestasi, Garmin percaya setiap hari adalah peluang untuk berinovasi dan peluang untuk mengalahkan semalam. Untuk maklumat lanjut, lawati bilik akhbar maya Garmin di garmin.com.my/news/pressroom/ , atau ikuti kami di facebook.com/ GarminMalaysia , instagram.com/ GarminMalaysia , youtube.com/ GarminMalaysiaAsia atau ikuti pengembaraan kami di Garmin Malaysia Blog .

——————————————————————————————————-

1 Ketepatan penjejakan aktiviti

2 Ini bukan peranti perubatan dan tidak bertujuan untuk digunakan dalam diagnosis atau pemantauan sebarang keadaan perubatan; lihat Garmin.com/ ataccuracy . Pulse Ox tidak tersedia di semua negara.

3 Apabila dipasangkan dengan telefon pintar yang serasi; lihat Garmin.com/ ble . Untuk keperluan dan pengehadan ciri keselamatan dan penjejakan, lihat Garmin.com/safety

Mobile Ads

Apa pendapat anda?Cancel reply

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version